Noutati
Acasa » Social » Afla leacul posibil in functie de necazul intampinat in viata
imprumuturi-rapide-nebancare

Afla leacul posibil in functie de necazul intampinat in viata

Share Button

In viata nu este totul numai lapte si miere. Unii spun ca, dimpotriva, se trece dintr-un necaz in altul de la tinerete pana la batranete. Apoi vine moartea, singura certitudine in viata totusi un salt in necunoscut, deci …un alt necaz. Dar cei care gandesc optimist cred intr-un singur dicton: nu iti concentra atentia catre problema, ci catre solutia la problema. Facem asta cu adevarat, noi, oamenii?

Un necaz nu vine niciodata singur. In regula, vine cu inca unul. Este omul capabil sa faca fata la doua necazuri deodata? Tine de fiecare sa isi dea seama cum poate sa se mentina cat mai mult timp sus si cum sa faca sa nu cada prea jos.

Pentru o scurta analiza este necesar sa impartim viata in planurile sale si sa identificam necazuri si leacuri pentru fiecare plan: viata intima, viata sentimentala, viata de familie, cea sociala, viata profesionala ori cea spirituala.

chicco.ro

imprumut-rapid-nebancar

Viata intima

Este cea care se traieste in singuratate. Aici, fiecare cu gandurile sale, de aceea oamenii cauta din cand in cand cateva momente sa fie singuri. Ca sa isi clarifice mintea. Sa isi dea seama de anumite lucruri. Pentru momente de cumpana, asta ajuta la luarea unei mai bune decizii.

Putina miscare, putin aer curat, iata cum este provocata mintea sa lucreze in alte directii concrete si pe urma sa revina incercata de forta asupra problemei de fond. Prea multe intrebari care deriva de la „Ce caut eu in viata mea?” au un efect de bumerang, si blocheaza raspunsurile. Eliberarea mntii permite raspunsului sa se formuleze si sa vina incet dar sigur.

Viata sentimentala

Este cea care omoara, naste, modifica structuri interioare. Iubita, iubitul, a treia persoana, dragostea imposibila, distanta, infidelitatea, certurile; iata numai cateva mici fatete ale complexului cub Rubik. Multi o iau razna, multi se indeparteaza de oameni din cauza unei astfel de deceptii.

Leacul este trecerea timpului. Daca acea persoana deceptionata isi vede de celelalte aspecte ale vietii pana cand trece timpul, viata sentimentala va deveni din nou neutra, gata sa primeasca o noua provocare, un nou task.

Viata de familie

In acest plan pot sa apara multe frustrari, fie ca este vorba de diferenta intre generatii, fie fiindca un membru al acelei familii a dezamagit si dezamageste in continuare. Un leac al acestei dureri este separarea partiala, deci nu totala, de familie. Pastrarea unei legaturi constante poate sa fie facuta la departare, si vizitele sa fie periodice, insa nu mai functioneaza locuitul cu familia.

Nici intreruperea totala a legaturilor nu este un leac, mai degraba este generatoare de alte dureri interioare. Multe situatii provin de la bani, si numai unul din toata familia sa se gandeasca sa faca un imprumut rapid nebancar si va putea scoate familia din criza. Asta propune Creditfix.ro, dar trebuie ca cineva sa se intereseze de posibilitatile acestea.

Viata sociala

Existenta vietii sociale este importanta. Pentru satisfactiile personale, pentru dorintele pe care fiecare le are in legatura cu pozitia in societate, cu aceasta „oglinda” care transforma huiduielile in aplauze si viceversa. Este bine sa fii apreciat, laudat, admirat, invitat, popular. Dar daca nu se intampla asa ceva, si pur si simplu cineva nu are carisma, este mai putin frumos decat ceilalti, nu stie sa se exprime si nu intelege motivele pentru care lumea este atat de superficiala, pentru care lumea este asa cum este? Ce este de facut?

Toate aceste intrebari au un singur raspuns: lifelong learning. Omul este o fiinta care invata toata viata, iata de ce trebuie sa accelereze acest lucru pentru a invata cum sa se faca placut in societate. Si se va face, indiferent de aspectul fizic.

Viata profesionala

Este la fel de puternica precum viata sentimentala. Multi chiar se sinucid din cauza esecurilor profesionale sau academice. Multi lucreaza in domenii pe care le detesta visand zeci de ani la un alt domeniu pentru care nu sunt dispusi sa faca sacrificii. Extraordinar de multe lucruri s-au spus, se spun si se vor mai spune in legatura cu acest aspect, iar un leac sigur pentru acest necaz nu este nicidecum rabdarea ca timpul sa treaca, ci actiunea pe principiul „acum ori niciodata”.

In viata profesionala poti oricand, absolut oricand, sa o iei de la zero. De asemenea, tot un credit nebancar, fara garantii, poate sa fie solutia pentru un start intr-o noua cariera. Creditfix.ro poate fi un punct de plecare.

Viata spirituala

Este una controversata. Mult timp este ignorata si partea laica, lumeasca, se manifesta cu intensitate, dar vine un moment in viata in care o descoperire a propriului adevar face ca viata spirituala sa capete sens, valoare, sa palpite, sa miste lucruri.

Dar cand un necaz din acelea in familie, sau tinand de viata sentimentala, nu vine niciodata singur, apare un alt necaz: necazul spiritual. „De ce, Doamne?!…” este o intrebare care exprima un astfel de necaz. Solutia este ori delasarea, pe principiul „Incurcate sunt caile Domnului”, ori cresterea puterii de a trece peste in speranta ca un raspuns cu subiect si predicat va veni de undeva de Sus.

imprumuturi-rapide-nebancare

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.