Acasa » Alte chestii » Ai visat bani? Foarte bine! Sau foarte rau. Depinde
vis-cu-bani-interpretare

Ai visat bani? Foarte bine! Sau foarte rau. Depinde

Share Button

Daca este o premiera pentru tine si nu ai mai visat bani pana acum, esti curios sa vezi ce inseamna, daca te poate influenta in vreun fel si cauti sa gasesti interpretari cat mai exacte. Este bine sa te preocupe si astfel de lucruri, mai ales ca interpretarea viselor tine de specialisti in domeniu, conform unor studii efectuate, unor statistici, unor legaturi create intre cauza si efect, si mai departe intre ce vrea subconstientul sa transmita si ce intelege constientul (adica mintea ta).

Visezi oameni, porci si… bani

Cele mai simple si comune vise cuprind oameni, nu de putine ori, oamenii spun „te-am visat” unul altuia. Indragostitii se viseaza mai des, la fel si rudele, altcineva pe care cunosti doar din vedere iti apare in vis si iti vorbeste (si pe urma vrei sa intri in vorba cu acel cineva numai pentru a vedea daca si vocea persoanei reale este aceeasi cu vocea din vis a aceleiasi persoane).

Cand visezi porci, cica-i de bine. Acum, stii ca porcul este visat numai la nivel simbolic, si poate pentru tine nu este reprezentativ, mai degraba visezi pisici sau caini, adica animale pe care le vezi mai des si care sunt mai cunoscute tie. Sau poate visezi monstri direct, fara sa mai stai sa pierzi timpul cu porci guitand sau alte manifestari monstruoase.

chicco.ro

Dar cand visezi bani… nu este de glumit. Dupa ce te trezesti, incearca sa nu uiti visul si sa ti-l notezi undeva cat mai repede, pentru ca pe urma sa poti veni aici, pe internet, si sa cauti semnificatia.

vis-cu-bani-interpretare

Ce poti sa faci cu banii…in vis?

In vis, intamplarile poarta alte insusiri, au o alta dinamica, si poate sa iti infatiseze banii in mod diferit.  Dar totul a fost contabilizat, daca vrei, de specialistii in interpretarea viselor. Iata de ce poti citi aici si acum o mica lista cu situatiile in care pot sa apara banii in visul tau, si pe scurt, interpretarea aferenta:

  • Primesti bani – vrei laude si recompense, dar poti sa primesti si certuri in schimb
  • Imprumuti bani – te asteapta un necaz, iar daca datorezi bani, cresc sansele sa reintalnesti cu cineva din trecutul tau
  • Pierzi bani – in viata reala vei pierde o sansa, o ocazie, un moment, iar daca ai multi bani – vrei sa evoluezi in viata
  • Numeri multi bani – o sa ai un castig neanuntat, dar prevestit in vis, iar daca nu ii numeri ci ii ascunzi – esti confuz, nesigur pe tine
  • Furi bani – ori ai grave probleme financiare si ti-e rusine fata de tine insuti sa le admiti, ori porti o iubire neimpartasita si puternica pentru cineva; daca din contra, ti se fura bani, atunci este semn ca te macina jobul, o persoana, un hobby, iti acapareaza timpul si atentia cam prea mult
  • Banii de argint, aur sau arama din vis – prosperitate, bogatie dar si munca de sisif, sau necazul Mesterului Manole

visez-bani-ce-inseamna

Dupa cum prea bine stii, banii reprezinta partea materiala din viata, insa in vis exprima multe despre partea nemateriala: despre sentimente, intamplari care te afecteaza emotional sau care te bucura nespus. Daca mai vrei interpretari, le poti gasi pe Tonica.ro: fereste-te, totusi, sa visezi maruntis, pentru ca maruntul nu este vazut prea bine in interpretarile de acolo.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.