Acasa » Stiri » Allview A4ALL
Allview-A4ALL

Allview A4ALL

Allview A4ALL este un nou smartphone Android lansat de catre compania romaneasca Allview. Numele telefonului este unul sugestiv pentru ceea ce vrea sa ofere, smartphone-ul costa doar 329 RON, un pret foarte mic si accesibil in comparatie cu alte smartphone-uri.

Telefonul dispune de un procesor Cortex A9 de 1GHz alaturi de un display de 3.5 inch. Intradevar la partea de display puteau sa lucreze mai mult cei de la Allview pentru a fi mai mare, insa totusi, sa nu uitam ca acest telefon costa doar 329 RON, deci nu avem ce sa comentam la acest capitol.

Allview A4ALL vine cu Android 2.3.6 Gingerbread, o versiune putin mai veche sa o numim asa, tinand cont ca deja in voga este Android 4.0 si 4.1, insa totusi, versiunea 2.3 ramane una buna pentru un smartphone de la care nu dorim prea multe. Acesta dispune si de conexiune prin Wi-Fi, telefonul avand posibilitatea sa fie transformat chiar si in hotspot pentru internet. La internet ne putem conecta si folosindu-ne de 3G, acesta avand viteza de download de pana la 7.2 Mbps. Telefonul are o camera foto-video de doar 2 mpx care poate filma la o calitate de 480p alaturi de o alta de 0.3 mpx destinata apelurilor video. Smartphone-ul Allview A4ALL cantareste 123 de grame si are o grosime de 12.2 mm. Tinand cont de pretul la care este cotat smartphone-ul, la caracteristici sta destul de binisor, sa nu uitam ca are un pret sub 350 RON, asa ca e ceva normal sa fie putin mai slabut la partea hardware si software.

Vola.ro

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*


sase + 2 =

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>