Acasa » Alte chestii » Cat se castiga cu adevarat din videochat?
imagine-femeie-2

Cat se castiga cu adevarat din videochat?

Share Button

femeie-frumoasa-imagineDaca esti femeie, o tanara studenta mai ales, care isi cauta de lucru in Bucuresti, probabil ca ai fost deja asaltata pe retelele de socializare de tot felul de anunturi pentru angajarea la videochat. Aceste anunturi promiteau castiguri incredibile, de mii de euro pe luna si conditii de munca ireale. Cu siguranta tot mai multe tinere din Romania sunt tentate sa porneasca pe acest drum, mai ales ca job temporar, pe perioada facultatii. Este si normal sa fie asa, sa isi doreasca sa isi obtina independenta financiara, insa videochatul nu este nici el un job lipsit de riscuri. Merita sa te angajezi la videochat? Cu siguranta, dar asta depinde foarte mult de firma sau studioul la care te duci. Este adevarat ca se castiga mii de euro din asta? Adevarul este undeva la mijloc. Da, se castiga extrem de bine, iar odata ce capeti experienta chiar poti ajunge fara probleme sa fii platita chiar cat un manager la o multinationala. Cu toate acestea, nu te lasa amagita de promisiuni desarte si tine-ti capul pe umeri.

potret-fata

Contrar parerilor celor din jurul tau, videochatul este o cariera frumoasa, din care poti trai foarte bine si care iti ofera multa libertate si flexibilitate sa faci ce vrei tu, sa iti termini studiile sau sa mai lucrezi part time si in alta parte. Totul, intreaga ta cariera in acest domeniu poate, depinde foarte mult de studioul pe care il alegi, de oamenii cu care lucrezi, de cata sustinere primesti. Cu siguranta nu este nevoie sa ti se aminteasca de riscurile angajarii la un studio nepotrivit! De aceea, daca vrei sa ai multi bani si multa libertate, trebuie sa te orientezi corect.

chicco.ro

Cum sa alegi un studio de videochat care sa te ajute sa te dezvolti

Multi oameni au o impresie total gresita despre acest domeniu si nu este greu de inteles de ce, mai ales ca multe fete au avut experiente nefericite cu alte studiouri. Cu toate acestea, videochatul poate fi un job frumos si placut, dar mai ales sigur, daca stii cateva lucruri, cum ar fi:imagine-femeie-2

  • Nu accepta sa lucrezi fara contract de munca. Un studio de videochat legal si sigur iti va face contract de munca si isi va declara corect veniturile pentru a fi impozitate de stat. In felul acesta nu numai ca ti se platesc contributiile necesare, dar te poti asigura si ca nu vei fi pacalita in legatura cu salariul. In plus, studiourile care se respecta nu numai ca iti vor oferi venituri decente, dar te vor lasa sa iti alegi cand vei fi platita (saptamanal, bilunar, etc.)
  • Videochatul in sine nu trebuie sa te faca sa te simti presionata sa faci mai mult decat sa intretii conversatii placute cu straini aflati la distanta. Nu exista nici un fel de interactiune fata in fata cu clientii! Asigura-te ca studioul nu iti cere mai mult decat te simti confortabil sa faci!
  • Daca studioul ofera asigurare medicala sau alte asemenea beneficii este intotdeauna un semn bun. Este un avantaj subestimat, iar cand un studio ti-l ofera, inseamna ca sunt seriosi si vei fi in siguranta.
  • Pentru inceput, vei fi mai in siguranta daca vei cauta un studio de videochat numai cu fete si care sa iti ofere training. Este ca orice alt job, trebuie sa capeti experienta, sa stii sa utilizezi calculatorul si site-urile pe care lucrezi, etc. Asigura-te ca ei te vor proteja si ca vor fi discreti.
  • Un job la videochat te ajuta sa inveti o limba straina. Pentru ca vei conversa mai mult in engleza, beneficiile nu se opresc la domeniul financiar, ci este un job care te va ajuta sa te dezvolti.

femeie-poza-tip-selfie-videochat-studio

Acestea sunt principalele criterii in functie de care ar trebui sa alegi un studio de videochat. Se castiga bine iar daca te implici suficient si iti dai interesul sa inveti cat mai mult, poti ajunge lejer la cateva mii de dolari pe luna. Iti poti plati facultatea, te poti intretine, poti locui intr-un loc mult mai frumos sau iti poti lua o masina. Toate acestea chiar sunt posibile, cu angajatorul potrivit. O sugestie pentru un studio de videochat 100% legal poti gasi pe site-ul beyou-studio.ro.

One comment

  1. Multe fete au impresia ca fac videochat cateva luni, cateva ore pe zi, cateva zile pe saptamana si este suficient sa castige niste bani. De fapt, pentru a ajunge sa castige cateva mii de euro pe luna trebuie sa se implice foarte mult si sa munceasca pe branci. Nu vreau sa sperii pe nimeni, insa doar daca esti serioasa si depui efort ajungi sa faci ceva in videochat, la fel ca in oricare alt domeniu de altfel.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.