Noutati
Acasa » Telefoane » Ce urmaresti atunci cand te uiti la oferte de vacanta?

Ce urmaresti atunci cand te uiti la oferte de vacanta?

Share Button

In timp ce pentru unii dintre noi mai putin rabdatori cautarea ofertelor de vacanta este ceva total neplacut, pentru altii este o adevarata relaxare. Unora, pur si simplu, nu le face placere sa faca acest lucru pentru ca trebuie sa tina cont de numeroase aspecte si sa cantareasca ofertele astfel incat sa fie bine pentru toata lumea.

Genul acesta de persoane, fie renunta la vacanta, fie desemneaza pe altcineva, fie aleg prima oferta pe care o gasesc. Dar aceasta activitate presupune cunoasterea unor criterii esentiale in alegerea vacantei, dar si o anumita experienta in acest sens pentru a-ti da seama daca oferta este buna sau nu.

Suntem in perioada in care oamenii isi planifica vacantele din lunile iunie-august. De pilda, nu este suficient sa cautam pe motoarele de cautare cazare in Albena Bulgaria deoarece acest lucru nu ne va aduce foarte multe informatii decat o sumedenie de site-uri care prezinta posibilitatile de cazare individual.

Este nevoie sa alegem un site specializat in acest sens care va aduna toate ofertele de care avem nevoie intr-un singur loc si sa introducem toate datele necesare: destinatia, data plecarii, numarul de nopti, numarul de persoane, cate stele sa aiba hotelul, modalitatile de transport, dar si detalii despre mesele pe care ni le dorim sa le luam in cadrul unitatii de cazare.

Sigur, primul lucru pe care il urmarim este pretul ofertei. Acesta poate fi criteriul diferentiator intre o oferta sau alta. Dar, totusi, pretul scazut si reducerile substantiale pot fi inselatoare.

Cel mai eficient lucru pe care putem sa il facem este sa ne uitam la oferta mai costisitoare si sa incercam sa ne punem de fiecare data intrebarea: „De ce este mai scumpa?”. In asa fel, vom gasi avantajele fata de cealalta.

Aceste avantaje pot fi reprezentate de confortul camerelor de hotel, de accesul la alte servicii precum centre spa si welness, de calitatea mancarii sau de piscinele, gradinile sau barurile de care dispune hotelul respectiv.

Dupa ce am analizat toate ofertele disponibile si ne-am facut o imagine clara cu privire la vacanta pe care ne-o dorim putem sa facem si o vizita intr-o agentie de turism de incredere pentru a stabili alte oferte.

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*