Noutati
Acasa » Telefoane » Cele mai scumpe smartphone-uri
Stuart Hughes iPhone 4 Diamond Rose Edition

Cele mai scumpe smartphone-uri

Share Button

Daca castigati la LOTO 8 milioane de dolari , ce ati face cu ei ?? Iata cateva dintre lucrurile pe care le puteti achizitiona cu aceasta suma :

  1. Un castel in Franta
  2. 5 masini Bugatti Veyron
  3. O insula in Pacific

Sau un iPhone , celebrul smartphone poate este de necrezut dar exista cateva modele de telefoane al caror pret este o avere.

Da , pare incredibil , dar exista un iPhone a carui pret este reprezentat de fabuloasa suma de 8 milione de dolari . Acesta este creat de cunoscutul bijutier britanic Stuart Hughes si poarta numele de “Stuart Hughes iPhone 4 Diamond Rose Edition” . Spatele si marginile telefonului sunt in intregime din aur , pe margini sunt aplicate manual 100 de diamante, logo-ul Apple este realizat din 53 de pietre pretioase insa ceea ce impresioneaza cu adevarat la aceasta bijuterie este butonul home care este construit din platina iar in mijloc are un diamant roz de 7,4 carate .

Un alt model, ceva mai ieftin, este “Goldstriker iPhone 3GS Supreme” al carui pret este suma de 3,2 milione de dolari . Este realizat din 271 de grame de aur de 22 carate si prezinta 53 de diamante de 1 carat in partea din fata . Si la acest model butonul home este realizat dintr-un diamante rar de 7,1 carate.

Locul 3 in acest top, al celor mai scumpe telefoane din lume, este ocupat de “Peter Aloisson’s Kings Button iPhone” care poate fii achizitionat la pretul de 2,3 milione de dolari . Marginea este realizata din 138 de diamante iar butonul home este executat dintr-un diamnat alb foarte rar , de 6,6 carate.

Urmatorul loc in topul nostru este ocupat de “Gold Vish Le Million Perce Unique” , al carui pret ajunge la suma de 1,3 milione de dolari . Modelul realizat de Emmanuel Gueit , i-a asigurat designerului suedez prezenta in Cartea Recordurilor din 29 ianuarie 2008, este realizat din aur de 18 carate si 20 de diamante.

Locul 5 este ocupat de “Diamond Crypto” ,in valoare de 1,3 milione de dolari , creat de celebrul bijutier austriac Peter Aloisson , designer al firmei JSC ce are sediul la Moscova. Aceasta bijuterie are carcasa , izestrata cu 50 de diamante , dintre care 8 sunt diamante albastre ( extrem de rare ), este realizata in intregime din platina . Tasta de navigare si logo-ul sunt executate din aur de 18 carate.

Cu siguranta a-ti auzit de celebrele telefoane “Vertu “ , acestea nu puteau sa lipseasca din topul nostru . Nu sunt smartphone-ri insa au un pret piperat , de aceea le-am introdus in acest top.
Modelul , editie limitata , “Vertu Signature Cobra” , realizat de o casa de bijuterii Bocuheron din Franta , al carui pret nu depaseste 300.000 dolari . Carcasa este decorata cu un sarpe cobra realizat dintr-un diamant rotund, 2 smaralde si 439 de rubine.

Un alt model Vetrtu , “ Vertu Diamond “ , a carui carcasa este confectionata din acelas material din care se realizeaza navele spatiale , costa 87.000 dolari. Desi este un model vechi , a aparut cu cinci ani in urma , este inca foarte popular in randul celor bogati desi nu are camera foto.

Si pentru ca meniul sa fie complet , aceste bijuterii trebuie sa fie imbaracate de cele mai fine huse si carcase realizate de designeri la fel de celebrii ca Stella McCartney , Balenciaga , Gucci , Alexander McQuenn, Salvatore Feragamo si Dior.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*