Noutati
Acasa » Fashion » Cerceii: Varietatea lor inepuizabila si pietrele lor
cercei-dama-lungi

Cerceii: Varietatea lor inepuizabila si pietrele lor

Share Button

De cand lumea si pamantul, cerceii au fost purtati de reprezentantele sexului frumos ca podoabe care sa se fixeze de lobul urechii si sa faca pereche buna cu acestia. Cerceii dispun de o varietate parca inepuizabila, fiind podoabe adoptate de toate culturile si care pentru fiecare a insemnat acelasi lucru: infrumusetare, completare a unor trasaturi frumoase cu anumite podoabe si mai frumoase.

De ce sunt preferati in continuare

cercei-argint-cu-pietre

In ziua de azi, cerceii au ramas, dupa cum era si firesc, podoabe care sa faca parte din intelesul de femeie. Fetele mici se bucura de cercei, adolescentele incearca sa para cat mai frumoase astfel, iar femeile adulte poarta cercei pentru ca le defineste, si schimba modelele in functie de ocazia de purtare, sau se ataseaza de cate o pereche si nu mai schimba nimic, modelul acela de cercei facand parte din personalitate.

chicco.ro

Totusi, femeile deschise catre nou vor accepta intodeauna sa poarte perechi de cercei pe care nu le-au mai purtat, sau sa poarte cercei mai mari decat de obicei, sau care sa fie din anumite materiale care sa simbolizeze ceva.

Cerceii sunt cumparati de catre purtatoare, sau de catre barbatii care vor sa faca un cadou special. Chiar de Craciunul acesta, barbatii vor sa faca un cadou iubitelor lor sau sotiilor o pereche de cercei care sa taie respiratia domnisoarelor si doamnelor de emotie.

Cercei: podoabe cu insusiri speciale

Cerceii sunt atat de variati, prezinta pietre atat de profunde si modele atat de melodioase incat descriu cel mai bine femeile. Asa sunt si femeile, foarte complexe, in varietatea lor si deosebit de variate in complexitatea lor, sunt pline de culoare, valoroase, foarte placute privirii.

Cerceii care tremura usor langa ureche sunt respsonsabili si de infrumusetarea liniei gatului. Toti cerceii sunt acele podoabe vestimentare care pot fi asociate cu altele si cu articolele vestimentare dimpreuna cu machiajul, sau numai cu una dintre acestea.

cercei-dama-lungi

Formarea unui stil inconfundabil

Oricum, aceasta asortare de culoare si de model redau senzatia unei costumatii care sa evidentieze o anumita atitudine, o anumita conduita, un anumit comportament si scoate in evidenta cel putin un lucru, daca nu ai multe lucruri deodata: bunul gust, inclinatia catre frumos, stilul spectaculos si asa mai departe.

Cerceii din argint 925 de la Janette.ro, denumiti

  • Curiozitate
  • Veselie
  • Ghiocei
  • Exotica
  • Floare de Mare
  • Gingasie
  • Freedom
  • Birthday

si asa mai departe exprima cu exactitate insusiri care se pot atribui si altor cercei denumiti altfel. Bineinteles, fiecare pereche are o poveste, garantata de unicitate, iar argintul le reda si acea aura de important si de valoare. Bineinteles, argintul este 925, cel mai apreciat argint pentru bijuterii, asadar cel mai folosit si cel mai utilizat datorita caracteristicilor si popularitatii sale.

cercei-argint

Atat de multe posibilitati!

Cerceii pot sa aiba orice forma imaginabila dar si inimaginabila: artizanii sunt surprinzatori si numai fotografiile expuse prin mediul online reprezinta o adevarata desfatare vizuala.

S-ar si putea inchipui o femeie purtand pe rand toti cerceii de la Janette.ro, sau un grup foarte mare de femei purtand cate o pereche de cercei si mergand pe un podium unde in prim plan apar chipurile femeilor radiind la adapostul cerceilor care, bineinteles, radiaza si ei.

Cercei imbogatiti cu pietre

Sa nu uitam de pietre: pietrele naturale, semipretioase sau chiar pretioase sunt puse ori ca elemente centrale, ori puse pe toata lungimea fiecarui cercel. Depinde, bineinteles, de cadrul de argint, care poate infatisa o forma complexa ce are nevoie de piatra aceasta numai intr-un punct, care nici macar central nu este: de exemplu, cerceii Cassy de la Janette.ro au o forma ovala, care cuprind trei pietre de chihlimbar ovale si maronii, si o piatra tot de chihlimbar si tot ovala, dar de culoare mai inchisa.

Cerceii, tema de discutie intre fete

Bineinteles, discutiile ca intre fete se refera la vestimentatie, machiaje si podoabe. Cand se ajunge la capitolul cercei, prietenele isi zambesc si se bucura ca pot sa spuna ce cercei isi doresc, pot sa faca schimb de cercei, sa vorbeasca despre ocaziile cu care au purtat o pereche sau alta si, bineinteles, daca este cazul, despre barbatii care le-au facut cadou cercei.

Iar discutiile mama-fiica despre cercei sunt foarte placute si – cum altfel – foarte variate.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.