Acasa » Imobiliare » De ce prefera romanii sa se mute in locuinte care au curte proprie?
curte-la-bloc

De ce prefera romanii sa se mute in locuinte care au curte proprie?

Share Button

Parca intr-o casa cu curte viata este diferita. Adica gandeste-te doar la prima parte a zilei, cafeaua savurata in aer liber, razele soarelui puternice, sau timide, plimbandu-se de colo-colo, mirosul si gustul celei mai iubite bauturii din toate timpurile si gandurile pozitive ale unui nou inceput. Si asta doar intr-o simpla si banala propozitie.

Daca vrei sa ai parte de dimineti care iti incarca bateriile si iti imbunatateste nivelul de trai, atunci inseamna ca trebuie sa te muti intr-o astfel de casa. Mai nou, casele sunt apartamente, pentru ca dezvoltatorii s-au gandit la tot chiar si la cei care nu au o familie numeroasa, sau nu isi doresc sa petreaca zile intregi facand curatenie, si astfel in noile ansambluri rezidentiale, in noile blocuri, se afoa si apartamentele cu curte proprie care sunt puse la vanzare de catre ei, sau de catre diferite agentii imobiliare.

Ca sa raspundem mai complex la intrebarea-titlu in cele ce urmeaza vom oferi avantaje si motive pentru care chiar trebuie sa te muti intr-un apartament cu curte proprie.

chicco.ro

Motivele pentru care trebuie sa te muti intr-un apartament cu curte proprie, chiar si in Bucuresti:

gradina-la-bloc

  • Daca ai copii atunci raspunsul ti-l poate oferi bucuria pe care o are in momentul in care iese afara cu prietenii. Atat pentru el, cat si pentru tine este benefic sa va mutati intr-un apartament cu curte proprie. Pentru el pentru ca nu va mai fi nevoit sa intre in casa de fiecare data cand trebuie sa manance, sa isi faca temele etc. toate acestea le poate face in curtea de care apartamentul dispune. Pentru tine pentru ca nu vei mai fi ingrijorat si vei stii ca se joaca in sigurata chiar sub supravegherea ta. Va fi mandru sa-si invite prietenii sa se joace impreuna acasa la el, chiar in gradina lui
  • Poti sa inviti cati prieteni vrei! Nu veti mai fi presati de spatiu, de faptul ca ti se va afuma casa, de faptul ca prietenii fac mizerie si asa mai departe pentru ca veti putea petrece dupa-amiezile in curtea apartamentului tau. Mai mult de atat, poti face gratar, picnic, cine sau orice altceva iti doresti pentru ca este curtea apartamentului tau si pentru ca si tu si prietenii tai meritati sa va relaxati dupa atatea activitati profesionale
  • Te poti bucura de frumusetea anotimpurilor! Vara curtea ta va fi de-un verde aprins, iar iarna, catr-o poveste, zapada se va asterne si vei putea iesi impreuna cu prichindeii tai pentru a face un om de zapada. Amintiri care vor fi prezente pentru tot restul vietii tale se pot construi in curtea apartamentului tau

sa-vrei-o-curte-proprie-la-bloc

Deja suna mult prea frumos pentru a fi adevarat! Dar poate fi daca alegi sa iti petreci restul vietii tale intr-unul din apartamentele de vanzare cu curte proprie!

Aceste apartamente cu curte proprie se gasesc chiar si in Bucuresti, astfel incat sa te poti, in continuare, bucura de viata sociala activa pe care majoritatea locuitorilor Capitalei o au.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.