Acasa » Turism » La ce te inhami daca te apuci de piscicultura?
ferma-pastravi

La ce te inhami daca te apuci de piscicultura?

Share Button

Daca ai de gand sa incepi o afacere si te pasioneaza pestii si tot ce vrei este sa traiesti de pe urma lor, atunci trebuie sa stii la ce sa te inhami. Bine, a te „inhama” este o actiune care are mai degraba legatura cu lumea cailor, insa este doar o expresie care sa iti arate ca nu este chiar asa, ca o apa de ploaie ce se intampla cand vine vorba de pesti. Gandeste-te la faptul ca trebuie sa hranesti viitorii tai pesti, si trebuie sa ii hranesti serios, cu furaje cum-se-cuvine, pe care sa le depozitezi undeva, loc pe care trebuie sa il dezinfectezi cu Cloramina-T.

Asta numai pe partea aceasta administrativa, ca in rest exista un alt plan, cel al popularii si repopularii crescatoriei tale de pesti (pastravarie sau altceva). Si trebuie sa gandesti tot ca pe o afacere; aproape ca vrei sa iti notezi totul, nu-i asa? Sunt prea multe.

Dar daca doresti sa mergi inainte cu asta, atunci meriti felicitari! Munca este grea, trebuie sa muncesti mult, multe ore, mult stres, dar vei vedea ca vei avea parte de multe beneficii, de multe satisfactii, vei vedea ca a creste pesti poate sa reprezinte stilul de viata pe care l-ai cautat si nu l-ai avut. Pana acum.

chicco.ro

Care sunt furajele de pesti cel mai usor de obtinut?

cloramina-t-in-pastravarii

Daca nu ai vreo preferinta pentru o specie de pesti anume, atunci iata un hint; furajele pentru crap sau pastrav se gasesc cel mai usor, se achizitioneaza cel mai usor. Furajele de crap sunt ori pentru conditii prielnice, ori pentru conditii generale pentru care mai bine se formeaza un scut dat de ingredientele acestor furaje.

Furajele de pastrav…ei bine, aici e aici, uite cateva exemple vizibile in online:

· Nutra – pentru puietii de pastrav

· Nutra sub forma de minipelete

· Classic extra – daca vei creste pastravi intr-un mod calm, fara graba

· Optiline simplu, HE sau HT, pentru diferite temperaturi ale apei

· Optiline premium, daca urmaresti sa scoti fileuri de pastrav pe care sa le comercializezi

Bun. Gata cu furajele, poti sa cauti pe Internet mai multe detalii. Dar unde pui furajele? Unde le depozitezi? Cantitatile vor fi insemnate, deoarece consumul este insemnat, datorita efectivului mare de pesti (doar nu vei incepe afacerea cu cinci pesti intr-un acvariu, nu?).

Care sunt dezinfectantii folositi in industria piscicola?

cloramina-t-in-pastravarie

Trebuie sa fie dezinfectanti puternici, pentru ca furajele sunt si ele obtinute din substante organice si din particule hranitoare si concentrate, adica au un mare impact asupra locului in care sunt depozitate. Iata de ce trebuie furaje cu clor activ, Cloramina-T fiind foarte cunoscut si foarte bun.

De ce este atat de celebru in lumea piscicola desi este un dezinfectant care foloseste la nivel general? Deoarece este foarte puternic si eficient si nu pierzi timpul si banii cu el. Dezinfecteaza spatiile in care depozitezi furajele pentru pesti, adica acele furaje cu un miros pregnant, concentrate. Iata ce poate sa faca dezinfectantul Cloramina-T:

· Curata atat suprafetele de depozitare, cat si cele care au fost puse furajele pentru a fi transportate.

· Neutralizeaza microorganismele patogene, virusii si fungii cu mare precizie.

· Nu oxideaza nimic, cu toate ca actioneaza in forta; adica protejeaza suprafetele asupra carora actioneaza.

Si daca nu stii unde sa gasesti Cloramina-T la ambalaje care te avantajeaza si la preturi care de asemenea sa te faca sa il cumperi, atunci acceseaza Dreamfish.ro. Nu il poti comanda online, fireste, dar poti sa obtii informatii plus o cale usoara in care sa te alegi cu dezinfectantul.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.