Acasa » Alte chestii » Partenera te cearta pentru treburile casnice? Ia atitudine!
produse-de-curatat

Partenera te cearta pentru treburile casnice? Ia atitudine!

Share Button

Daca te-ai saturat ca partenera sa iti reproseze ca nu faci nimic prin casa, atunci ai putea sa spui „Nu-mi pasa!” sau ai putea sa iei atitudine si sa faci intr-o zi o curatenie exemplara. Ulterior, cand va ajunge acasa, ei sa nu-i vina sa creada si astfel sa-i faci o surpriza atat de placuta! Si ca sa iti fie totul mult mai usor, trebuie sa faci cateva achizitii.

Multe studii sociologice sunt efectuate pe acest aspect, al curateniei casnice care implica, bineinteles, articole de uz casnic si maini dispuse sa munceasca si sa le foloseasca! Concluziile acestor studii spun si ca certurile pe aceasta tema cresc, in medie, sansele de divort.

Vrei sa ajungi la astfel de certuri care sa duca la despartire/divort? Vrei sa iti pui in pericol relatia/casnicia doar pentru acest lucru, sau vrei sa faci ceva in privinta asta? Exista o posibilitate, destul de mare, ca asemenea oricarui cuplu, acesta sa fie singurul motiv de cearta. Adica nu certuri legate de infidelitate, nu certuri legate de bani, ci de curatenia in casa. Doar n-o sa muriti din asta!

chicco.ro

curat-in-casa

O idee buna pentru o curatenie luna

Dar gandeste-te si la partea cu barbatul care dovedeste ca poate sa trebaluiasca prin casa, dar nu prea vrea, ca sa risipesti orice idee de-a ei cum ca esti total incapabil de a face curat prin casa, si din cauza asta trebuie ea sa se speteasca cat pentru doi.

Asa ca:

 • Fa o comanda online de solutii si produse de uz casnic
 • Ascunde-le de ea
 • Cand esti tu acasa si este ea la birou, fa curatenie
 • Cand vine ea acasa, prefa-te ca nu s-a schimbat nimic
 • Spune-i mai apoi ca ai vrut sa ii dovedesti ca esti capabil, dar pur si simplu nu te simti barbat facand curat, nu te reprezinta, nu iti face placere nici macar putin, ca nu te vezi facand asta, ca o crezi si pe ea dar trebuie si ea sa te inteleaga pe tine etc.

curatenie-in-casa

De fapt, asta nu inseamna ca iei atitudine, ci ca iei masuri ca sa-ti argumentezi atitudinea avuta pana acum si sa ti-o sustii. Trebuie sa cumperi alte solutii pentru curatenie ca sa ai si tu viata usoara: de ce sa te chinui la fel de mult ca ea in baie, bucatarie si prin alta parte, cand poti sa te chinui mai putin? Alege cele mai bune solutii pentru curatenie, care sa contina ingrediente active, care sa reprezinte solutii profesionale si pe care poti sa le folosesti la:

 • Lemn, pal, parchet
 • Granit, marmura, ceramica
 • PVC
 • Suprafete de sticla
 • Suprafete pline de grasime, de mucegai
 • Zone cu miros neplacut

Alege sa-ti vina si simplu de obtinut, adica nici macar sa nu pleci din casa – Dacris94.ro te poate ajuta in acest sens. Iti asigura transport direct la domiciliu pentru acesti dezinfectanti si aceste produse de curatenie de uz casnic. Dar nu-ti sta bine sa fii mandru si sa o lasi sa se chinuie in continuare: macar produsele cumparate sa i le oferi, ca sa nu se mai chinuie si maine in efectuarea curateniei, ci sa isi usureze astfel treburile de mentinere a curateniei in casa. Macar atat!

produse-de-uz-casnic

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.