Acasa » Imobiliare » Tot mai multi tineri vor sa se mute din Bucuresti!
_04

Tot mai multi tineri vor sa se mute din Bucuresti!

Share Button

Pana acum, cu totii am crezut ca tinerii vor sa fie cat mai aproape de viata tumultoasa a orasului si ca nu ar schimba pentru nimic garsonierele neincapatoare din centrul capitalei. Cu toate acestea, se pare ca in ultimul timp, zgomotul si agitatia specifice Bucurestiului ii fac pe tineri sa isi doreasca altceva. Noua generatie are un nivel de educatie mult mai inalt, insa din pacate nu dispune de aceleasi resurse financiare, asa ca atunci cand vine vorba de a locui pe cont propriu, acestia isi cantaresc foarte bine alegerile? Spre ce zone au inceput oare sa “migreze” tinerii din Bucuresti? Spre zonele limitrofe, in special Bragadiru si Prelungirea Ghencea.

Ce spun romanii despre casele in Prelungirea Ghencea

_12

Intrebati de ce au ales sa isi cumpere casele si apartamentele puse spre vanzare in zona Bragadiru, multi tineri au avut raspunsuri foarte bune si deloc surprinzatoare, legate de calitatea locuintelor, vecinilor, etc. Cei mai multi fie deja locuiesc intr-un complex rezidential, fie isi doresc sa se mute in unul. Iata ce avantaje au spus:

chicco.ro

  • Casele si apartamentele din ansamblurile rezidentiale din Prelungirea Ghencea si Bragadiru se vand complet finisate si utilate, la cheie. Pentru cei ce au joburi solicitante si nu au timp sa se ocupe de amenajari asa cum trebuie, acest lucru reprezinta un avantaj. De cele mai multe ori, acestia nu dispun nici de resursele financiare necesare, motiv pentru care casele si apartamentele la cheie sunt solutia ideala
  • Se pot muta imediat. Cei care isi cauta urgent o locuinta nu mai trebuie sa caute neincetat si sa sacrifice timp pretios deoarece locuintele ansamblurilor rezidentiale din Bragadiru sau Prelungirea Ghencea sunt noi si deci nu necesita renovari, reparatii si altele asemenea
  • Preturile sunt mult mai mici. Cu aceeasi bani cu care isi cumpara o garsoniera in centrul Bucurestiului, tinerii pot cumpara un apartament de 3 camere in Prelungirea Ghencea, mult mai spatios si mai confortabil
  • Peisaje mai frumoase si poluare mai putina. Ansamblurile rezidentiale din zonele adiacente capital au fost construite dupa un plan urbanistic care sa imbine frumusetea naturii cu confortul unei vieti moderne intr-o cladire cu un design futurist, inovator. De asemenea, aerul este mult mai curat, iar zgomotul este considerabil redus.
  • Pot sta la casa. Satui de inghesuiala si aglomeratia cartierelor bucurestene, visul multor tineri este sa stea intr-o vila cocheta, cu etaj si cu spatiu in curte. Pana la aparitia ansamblurilor rezidentiale, acest vis parea foarte departe deoarece preturile vilelor erau foarte mari. Aceste complexuri pun la dispozitia tuturor vile de vanzare la preturi foarte mici.
  • Scapi de problema locului de parcare. Complexurile rezidentiale din Prelungirea Ghencea au parcari private, iar fiecare apartament sau casa are un loc de parcare al ei, uneori putand fi posibile obtinerea a doua astfel de locuri
  • Ajung repede in centru. In Prelungirea Ghencea exista acces facil la mijloacele de transport in comun, iar cu masina personala drumul nu este mai lung de 30 de minute pana in centrul Bucurestiului. In plus, facilitati si acces la zone importante din punct de vedere comercial au si in acea zona.

Casele din Prelungirea Ghencea, mult mai sigure

_09

Siguranta unei locuinte se poate imparti in doua categorii: siguranta impotriva infractionalitatii si siguranta in caz de dezastre naturale, accidente , etc. In privinta ambelor categorii, casele si apartamentele dintr-un complex rezidential exceleaza. Aceste ansambluri de cladiri sunt deobicei inconjurate de ziduri, bariere si altele asemenea, creand un perimetru asigurat. Accesul in parcare se face de obicei pe baza de telecomanda, iar paza este asigurata in orice moment al zilei. Din punct de vedere al rezistentei constructiilor la capriciile naturii, cei care locuiesc acolo spun ca nu au de ce sa isi faca griji.

Locuintele au fost proiectate de arhitecti cu experienta si ridicate de constructori dedicati rezistentei in timp. Materialele folosite la construire sunt de cea mai buna calitate, deci vor rezista in timp sau in cazul unor situatii neplacute. Deoarece au fost construite cu atata grija, casele si apartamentele din Prelungirea Ghencea sau Bragadiru au si costuri de intretinere foarte mici, fiind dotate si izolate corespunzator. Exista locuri de joaca pentru copii, aceste zone fiind propice tinerelor familii. Foarte multi din cei intervievati au recomandat Cubic Residence pentru aceasta zona.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.