Acasa » Alte chestii » Tot respectul pentru barbatii care poarta pantofi din piele!
domn-imbracat

Tot respectul pentru barbatii care poarta pantofi din piele!

Share Button

Barbatii care se respecta pe ei insisi merita tot respectul din partea celorlalti! Este o concluzie la care toata lumea poate ajunge, dar care sunt modalitatile prin care barbatii dovedesc respect fata de propria persoana?domn-imbracat

Ele sunt mai multe, si sunt vazute, „citite”, interpretate si de ceilalti oameni. Respectul este un lucru care se castiga cu greu si se poate pierde usor. Barbatii care impun respect si se obisnuiesc sa fie tratati astfel trebuie sa isi pastreze atitudinea, sau sa o moduleze in functie de situatie fara sa se transforme in altcineva. Doar merita sa fie atenti la mai multe lucruri in legatura cu propria persoana.

Exista 5 cai de a dovedi respect fata de propria persoana si de a impune altora respectul pe care si-l doresc:

chicco.ro
  1. Igiena trebuie sa joace un rol important

Igiena inseamna si igiena intima dar si schimbarea hainelor uzate si a perechilor de incaltaminte care ajung ponosite. Una este cand un barbat miroase bine si hainele lui miros a noi, si alta este cand mirosul este unul dubios, si mai si arata ca si cum ar purta aceleasi haine ani de-a randul.

  1. Vestimentatia trebuie sa fie noua, stilata, potrivita ocaziilor de purtare

Barbatii care se respecta pe ei insisi tind sa se duca in locuri mai alese, sa intretina conversatii cu oameni de vaza ai societatii, si cum ar putea face asta incaltati cu adidasi? Se subintelege, pantofii din piele impun respect si pana la urma sunt purtati de domnii care se respecta pe ei insisi; si daca n-au buget suficient, nu trebuie sa faca niciun compromis, pot sa apeleze la pantofii barbatesti de la Modlet.ro.tinuta-barbat

  1. Un anumit fel de a fi atrage dupa sine si anumite preferinte vestimentare

Degeaba pantofii arata foarte luciosi dar sunt luati de la second hand. Pantofii din piele naturala, daca sunt purtati, sunt recunoscuti de ceilalti si domnii care poarta o asemenea incaltaminte vor fi tratati ca oameni care tin mult la eticheta. In ziua de astazi, cine mai tine la eticheta, cine mai are maniere, merita tot respectul!

  1. Comportamentul in societate trebuie sa fie decent

Barbatii care injura, in trafic sau pe strada, si care sunt la costum, sunt caraghiosi, disonanti. Ori costumul a fost imbracat de o persoana nepotrivita, ori comportamentul este nepotrivit pentru un barbat la costum; „necioplitii” pot sa arate foarte bine, dar uratenia care vine din interior prin manifestare face ca si cel mai frumos costum sa para urat.

  1. Mai putina lauda de sine si mai multa seriozitate

Daca la seriozitate se adauga si putina rabdare, se transforma in respect venit din partea celorlalti si se poate observa cu ochiul liber cum si stima de sine se imbunatateste, fara sa ajunga la cote prea inalte unde barbatii acestia sa devina aroganti. Aroganta inseamna o atitudine care comunica lauda fara fundament; stima de sine vine in mod natural ca un rod al muncii asidue facuta fara lauda de sine.

Se poate face o paralela intre pantofii de piele si barbatii care merita respectati. Pantofii barbatesti din piele nu se lauda, ei doar sunt laudati. Pantofii de piele intai dovedesc ca prezinta calitati, si apoi stiu ca vor fi cumparati/recomandati si cu alta ocazie. Pantofii confectionati din piele naturala nu se gandesc sa pacaleasca pe nimeni, isi pastreaza imaginea buna de PR pe care si-au format-o si si-au pastrat-o in timp.tinuta-barbati

Poate ca barbatii care se incalta cu astfel de incaltaminte din piele preiau din insusirile acesteia si de aceea sunt barbati care impun respect. Si care mai inainte de toate, se respecta pe ei insisi. Din pacate sau din fericire, societatea de astazi a ajuns la un nivel in care prima impresie conteaza acum si pe viitor pana la sfarsitul relatiei sociale.

Prima impresie care impune respect este de preferat. Prima impresie care deja
s-a consumat si care acum trebuie indreptata implica mai multa munca de reparare. Si mai multa seriozitate. Si totul este sustinut la nivel nonverbal de vestimentatie: de imbracaminte si de incaltaminte. Si la incaltaminte, de pantofi, si la pantofi, de pantofii din piele naturala pe care barbatii trebuie sa ii incalte macar o data in viata! Si atunci cand barbatii vor face acest lucru… tot respectul pentru ei!costum

 

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.