Acasa » Auto » Vrei sa maresti durata de viata a ambreiajului auto? Inlocuieste-i piesele!
ambreiaj

Vrei sa maresti durata de viata a ambreiajului auto? Inlocuieste-i piesele!

Share Button

Internetul este plin de sfaturi pentru marirea duratei de viata a ambreiajului, ceea ce nu este neaparat un lucru rau, numai ca este insuficient. Uneori, oricat de preventiv ai conduce si oricat de multa grija ai avea, piesele ambreiajului tot se uzeaza, si la revizia generala periodica le schimbi oricum. Dar ori de cate ori ai o problema cu ambreiajul, nu ezita sa cumperi un kit cu piese pentru ambreiaj de aici http://www.revizieshop.ro/ambreiaje-auto/ si sa mergi la un service sa inlocuiesti ori placa de presiune, ori discul de ambreiaj, ori rulmentul, ori furca, ori volanta, sau mai multe deodata.

Daca ambreiajul incepe sa patineze, nu esti tu vinovat ca nu ai avut grija de acest subsistem al masinii tale. Se intelege, esti in oras, unde trebuie sa schimbi foarte des vitezele, sa accelerezi si sa franezi, deci sa ambreiezi si sa debreiezi. Decat sa iti faci griji fara fundament, mai bine asigura-ti piese noi de schimb pentru a inlatura orice problema de la ambreiaj.

Care sunt manifestarile care arata ca ambreiajele auto „imbatranesc”?

Reparatiile la masina sunt inerente, indiferent ce marca are masina. Intrebarea nu este daca vei ajunge sa faci reparatii la masina, ci cand. Raspunsul tine de mai multi factori, insa daca doresti sa fii prevazator cu referire la functionarea optima ambreiajului tau sau daca doresti sa inabusi inca din fasa orice problema ai intampina la pedala de ambreiaj sau la schimbatul vitezelor, atunci indreapta-ti atentia catre un kit de piese de ambreiaj auto.

chicco.ro

ambreiaje-auto

Si daca nu stii cand ambreiajul prezinta defectiuni, exista anumite semne pe care trebuie sa stii cum sa le interpretezi:

  • Ambreiajul patineaza, deci transmisia nu se mai face la fel de eficient si chiar daca accelerezi la maxim, viteza va creste prea incet
  • Zgomotul ciudat poate proveni de la foarte multe lucruri, dar daca se aud mai dinspre ambreiaj, se poate sa fie de la volanta sau de la disc
  • Daca la rece nu intra in viteza, atunci clar este un semn ca placa de presiune este uzata
  • Pedala de ambreiaj este prea ridicata? Este un semn ca ambreiajul necesita atentie

Toate aceste defectiuni se pot intarzia, dar ele tot vor aparea la un moment dat. O defectiune precum ridicarea pedalei de ambreiaj se poate amana daca se apasa tura completa atunci cand se actioneaza ambreiajul. Jumatatile de masura nu aduc nimic bun.

Fii prevazator cu referire la ambreiajul auto!

ambreiaj-auto

Fii prevazator si gandeste-te ca la ambreiaj nu poti renunta, altfel nu ai putea folosi masina. Desigur, durata de viata a tuturor pieselor auto trebuie mentinuta cat mai mare, si cand acestea se uzeaza trebuie schimbate. De unde sa iti procuri piesele pentru ambreiajele auto? Foarte simplu: din online.

Exista magazinele online precum Revizieshop.ro care chiar prin numele lor arata ca se ocupa numai cu aceste lucruri. La Revizieshop.ro poti gasi  kituri pentru mai multe tipuri de motor de Audi, BMW, Ford, Seat, Skoda sau VW, asadar daca detii o masina care se incadreaza aici, poti apela la ei cu incredere!

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.