Noutati
Acasa » Tehnologie » Categorii de laptopuri existente pe piata
Categorii de laptopuri existente pe piata

Categorii de laptopuri existente pe piata

Share Button

Persoanele care intentioneaza sa isi cumpere un laptop pe care sa il foloseasca acasa, fie in intere spersonal, fie in interes profesional, au mai multe variante la dispozitie.

In primul rand, cei care au nevoie de un laptop, pot sa isi indrepte atentia spre un echipament nou nout, pe care sa il cumpere fie de la un magazin online, fie de la un magazin offline.

Echipamentele noi, trebuie sa fim realisti si sa recunoastem faptul ca pot avea preturi acceptabile in cazul in care discutam despre acele laptopuri care au performante medii si care nu sunt scoase pe piata de catre cei mai renumiti producatori.

In schimb, exista si laptopuri noi, care sunt foarte performante, si care sunt scoase pe piata de catre banduri de top precum HP, Asus, Dell, Lenovo, Toshiba, etc., insa aceste laptopuri pe cat sunt de performante, si pe masura popularitatii brandului au si preturile de mari.

Utilizatorii care nu isi permit sa isi cumpere un laptop nou, cu siguranta au posibilitatea de a se orienta spre un laptop refurbished, iar un astfel de laptop poate sa aiba exact aceleasi specificatii tehnice precum un laptop nou.

Ei bine, un astfel de laptop, poate dupa cum am mai spus sa aiba aceleasi specificatii tehnice precum un echipament nou, insa cu siguranta are un pret mult mai mic decat un echipament nou, iar din acest motiv foarte multi utilizatori aleg sa isi cumpere un echipament din aceasta categorie.

Cele mai ieftine laptopuri de pe piata insa, cu siguranta sunt laptopurile second hand, asa ca utilizatorii care isi doresc un echipament la un pret atractiv pot sa isi indrepte atentia cu incredere spre un laptop second hand.

Atunci cand discutam despre astfel de laptopuri, putem spune faptul ca exista laptopuri second hand de generatie mai veche, care cu siguranta pot sa fie utile pentru a naviga pe internet sau pentru a asculta muzica, ori pentru a viziona filme online, insa cam acestea sunt singurele sarcini pe care un asemenea echipament le poate indeplini.

Exista laptopuri second hand i3, care deja pot sa fie folosite in diferite alte scopuri, iar aceste echipamente au preturi mai mult decat atractive.

Trebuie mentionat insa si faptul ca exista laptopuri second hand, de o generatie deja mai noua, si anume laptopuri second hand i5, care nu doar ca pot sa fie folosite cu succes in interes personal, dar pot sa fie folosite cu succes chiar si in interes profesional.

Exista o multime de utilizatori care aleg sa isi cumpere un laptop second hand i5 la un pret acceptabil si care sa fie de la un brand de top de pe piata, decat sa isi aleaga un model de la un producator oarecare, si care sa fie nou.

Ultima categorie de laptopuri second hand cuprinde toate echipamentele de generatie i7, care sunt practic laptopuri second hand de cea mai noua generatie. Aceste echipamente cu siguranta pot sa indeplineasca toate sarcinile si toate cerintele utilizatorului, insa preturile lor sunt destul de mari.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*