Noutati
Acasa » Web » Topul primelor trei avantaje pe care le ai in tranzactionarea Bitcoin

Topul primelor trei avantaje pe care le ai in tranzactionarea Bitcoin

Share Button

Atunci cand te gandesti la tranzactionarea de monede virtuale, cu siguranta ai in minte faptul ca niciodata nu poti fi sigur daca suma pe care o ai astazi in cont maine va mai fi valabila. Acest lucru se datoreaza volatilitatii crescute a monedelor virtuale, astfel incat o moneda pe care o cumperi azi cu o anumita suma, maine s-ar putea sa o cumperi la pret dublu.

Sau, dimpotriva, daca astazi spui ca ai dat lovitura si moneda ta virtuala a crescut de o suta de ori fata de anul trecut, maine s-ar putea sa te trezesti ca aceasta are pretul la jumatate. Aceasta este lumea tranzactiilor cu monede virtuale pe CryptoCoin, un site specializat in schimbul de Bitcoin, Ethereum sau Ripple.

Acesta iti ofera posibiliatea inscrierii si autentificarii in doar cativa pasi pe site, dupa cum iti ofera sprijinul pentru crearea unui portofel online sau preluarea unei parti a riscului generat de instabilitatea cursului. Dincolo de tranzactionarea pe site insa, poti face pur si simplu cumparaturi cu Bitcoin sau cu monede virtuale, intr-un mod mult mai avantajos decat cu banii de hartie sau cu cei electronici.

Fara comisioane

Primul avantaj major de care beneficiezi in tranzactiile si cumparaturile cu Bitcoin este legat de faptul ca aceasta moneda, ca si restul celor cunoscute, nu sunt supuse inca niciunui sistem de taxare. Aceasta in ciuda faptului ca agentiile guvernamentale incearca din rasputeri sa scoata aceasta moneda din zona gri si sa o aduca in cea a impozitarii, asemenea, oricarui alt venit sau castig material obtinut de pe urma unui schimb comercial.

Iar faptul ca tranzactiile nu sunt pasibile de taxe si comisioane rezida din insasi principiul de functionare al monedelor virtuale. Ele nu sunt de fapt decat niste chei de acces, niste parole pe Internet, cu ajutorul carora efectuezi schimburi, fara a detine la propriu vreo moneda in buzunar sau in cont, la banca.

Securitate inalta

Un alt punct forte al monedelor virtuale consta in securitatea inalta a acestora. Un cont de Bitcoin nu poate fi spart atat de usor, intrucat el insusi nu reprezinta altceva decat o cheie de criptare care, in unele cazuri, ajunge la peste 200 de caractere. Prin urmare, cheia de acces nu poate fi sparta sau multiplicata atat de usor, decat daca ai accesul proprietarului.

Mai mult, pe CryptoCoin sau pe oricare alt site, functioneaza sisteme duble de siguranta, unul al operatorului online si altul al celor care efectueaza, pur si simplu, tranzactiile. Dincolo de aceasta, in cazul tranzactionari de monede virtuale nici macar nu este necesar sa folosesti numele real pentru asta. In fond, tot ceea ce conteaza aici este corectitudinea tranzactiilor si verificarea lor.

Tranzactii mai sigure pentru afaceristi

Nu in ultimul rand, monedele virtuale sunt o buna oportunitate pentru antreprenori de a face afaceri absolut oriunde in lume si cu orice marfuri, fara riscul de a primi la schimb bani falsificati. Practic, monedele au un sistem de criptare atat de bine pus la punct, incat rareori acestea pot fi inselate.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*