Noutati
Acasa » Tehnologie » De ce ar trebui sa faceti cursuri de testare software?

De ce ar trebui sa faceti cursuri de testare software?

Share Button

Lumea este acum concentrata pe mediul electronic. De la cumparaturi la plata diverselor facturi si pentru a pastra legatura cu oamenii, totul se face practic online. Companiile de inginerie software care au ajuns in prim-plan includ dezvoltarea de aplicatii pentru diferite sisteme de operare, software pentru diferite scopuri oficiale si multe altele.

Multe companii implementeaza software care necesita cursuri de testare inainte de a fi oferite angajatilor pentru testare. In timpul perioadei de testare, sunt detectate erori in codul de program care sunt rectificate pentru o executie fara probleme a programelor.

Printre componentele testarii software avansate, software-ul poate fi rulat pe diferite medii sau nu, sarcinile sunt executate intr-un timp prestabilit, mecanismul de introducere este corect sau nu, etc.

Testarea software necesita verificarea codurilor programate si, de asemenea, executatrea corecta. Testarea software nu reuseste sa prezica in ce medii va functiona un anumit software, dar cu siguranta indica mediul in care acesta nu functioneaza.

Testerele de software sunt foarte solicitate in companii si este o cariera destul de profitabila. Prin efectuarea unui curs testare software, puteti deveni un tester de succes.

Conditiile prealabile pentru astfel de cursuri includ detinerea unei diplome de absolvent intr-o disciplina tehnica sau de afaceri si de a lua un test de aptitudini. La sfârsitul cursului, va trebui sa prezentati un raport al stagiului dvs. si sa dati cateva examene.

Daca aveti pasiune mai mult spre smartphone-uri, puteti efectua cursuri de dezvoltare a aplicatiilor mobile care va vor invata cum sa dezvoltati aplicatii pentru diferite sisteme de operare mobile. Veti putea sa creati aplicatii despre lucruri de care sunteti pasionat si despre care credeti ca ar ajuta oamenii.

Aceste fasttrackit teachable cursuri online sunt destul de scurte si nu trebuie sa investiti prea mult timp in ele. Vederea numarului de descarcari ale aplicatiilor dvs. mobile care sunt incercate de mii de oameni ar fi cu siguranta o experienta coplesitoare.

Software-ul pentru PC si telefoanele inteligente sunt de viitor si, prin urmare, persoanele care au o pasiune spre acest lucru vor avea un viitor stralucit. Nu este necesar sa stiti foarte multe lucruri, important este sa va placa ceea ce faceti. Pentru cei care doresc sa afle mai multe, sunt la indemana cursurile de testare software.

Multi cred ca testarea software dureaza mult, insa acest lucru depinde de numarul de erori. Se presupune, in general, ca testarea software-ului este o activitate usoara si poate fi facuta de oricine. Dar este doar un mit.

Este aproape imposibil ca o persoana neinstruita sa exploreze codul pentru potentialele bug-uri. Este la fel de dificil precum ii este unui dezvoltator sa gaseasca erori in propriul cod.  Automatizarea testelor este utilizata numai atunci cand codul este stabil.

One comment

  1. Multumesc pentru informatie si pentru link.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*