Noutati
Acasa » Tehnologie » Moda, muzica si distractie pe un singur dispozitiv – hoverboard-ul electric

Moda, muzica si distractie pe un singur dispozitiv – hoverboard-ul electric

Share Button

Vehiculelel cu ajutorul carora ne deplasam, indiferent ca vorbim despre autoturisme, biciclete sau trotinete electrice, au ajuns sa faca parte din ce in ce mai mult din viata noastra. Astfel, suntem tentati sa ne orientam nu doar spre functionalitatea acestora, ci si la indeplinirea anumitor criterii de ordin estetic, devenind chiar elemente de fashion. De cate ori nu v-ati uitat cu jind la o masina spunand ca aceasta vi se potriveste ca stil, culoare sau dotari?

Un rosu aprins nu poate simboliza decat pasiune, in vreme ce o tapiterie din piele la masina ne inspira confort, siguranta si durabilitate. Confortul este completat mai apoi de dotari precum aerul conditionat, sistemul audio sau alte gadgeturi destinate segmentului audio-vizual sau comunicatiilor terestre, precum telefonie, internet sau localizare GPS. Ei, bine, acelasi lucru se poate spune astazi si despre achizitia unui hoverboard de 10 inch electric, ultimul venit in seria gadgeturilor destinate deplasarii urbane.

Muzica redata la boxe sau la casti

Primul aspect care iti va atrage atentia odata ce deschizi cartea tehnica a unui hoverboard electric este multitudinea de functiuni, aparent exagerate pentru un dispozitiv destinat plimbarilor in aer liber. Nu mai punem la socoteala faptul ca aceste dispozitive au fost concepute initial pentru copii, insa ele pot fi folosite in maxima siguranta si de catre adulti. Aceasta in conditiile in care un hoverboard electric suporta sarcini de pana la 120 de kilograme din partea utilizatorului.

Unul dintre primele lucruri care ne atrage atentia este conectivitatea cu alte dispozitive smart. Aceasta este realizata prin bluetooth, ceea ce permite accesarea de informatii de pe telefonul mobil sau de pe iPod, spre exemplu. Prin urmare, ce este mai placut decat sa te plimbi prin parc pe vreme de primavara, ascultand muzica relaxat, fara a fi nevoie de conexiuni prin fir, care sa iti atarne de brau ori de picioare? Acest lucru se poate face prin intermediul boxelor incorporate in hoverboard, ale caror putere difera de la un dispozitiv la altul.

Alege culoarea care ti se potriveste

Un alt aspect important in alegerea unui hoverboard eletric este culoarea. Daca intram pe site-urile de profil, vom vedea ca acestea sunt prezentate in culori dintre cele mai diverse. Vom avea astfel dispozitive in culori unitare precum rosu sau negru, dar si in combinatii dintre cele mai indraznete. Astfel, daca esti iubitor al jocurilor de calculator sau al gadgeturilor cool, ai putea alege o nuanta gri inchis, cu accente de rosu sau albastru metalizat.

De asemenea, iubitorii muzicii house sau hip-hop au propriile versiuni din care sa aleaga, in combinatii de negru, galben si degrade-uri dintre cele mai inspirate, care te duce cu gandul la amatorii de break-dance de pe strazile New-York-ului. In fine, trebuie precizat ca toate aceste gadgeturi sunt prevazute cu iluminat, nu atat pentru vizibilitate din partea noastre, ci pentru a fi observati de ceilalti participanti la trafic sau amatori de plimbare in aer liber.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*