Noutati
Acasa » Evenimente » Ochelarii de soare- cel mai important accesoriu
Ochelarii de soare- cel mai important accesoriu

Ochelarii de soare- cel mai important accesoriu

Share Button

Purtarea ochelarilor de soare devine din ce in ce mai populara din motive intemeiate. Ochelarii de soare in numeroasele lor culori, forme si materiale subliniaza caracterul persoanei si pun personalitatea in centrul atentiei. De aceea sunt de multa vreme accesoriul preferat al tuturor oamenilor.

Dar factorul de stil al ochelarilor de soare nu este singurul lor atu. In primul rand, ochelarii de soare au o functie de protectie nemasurata impotriva razelor UV . Pe langa acest lucru, cu noua tehnologie, au aparut ochelari de soare audio Bose Frames Soprano. Acestia protejeaza ochii de boli oculare grave si sunt cel mai bun remediu pentru razele solare. Atat pentru adulti, cat si pentru copii. Atat vara, cat si iarna! Ochelarii de soare audio au un rafinament si o eleganta aparte, au lentile polarizate si o tehnologie ce ofera un sunet de neasteptat.

Dupa cum sugereaza si numele, ochelarii de soare sunt pentru a proteja ochii de soare si de radiatiile sale UV. La fel cum pielea trebuie protejata de soare cu protectie solara si imbracaminte lunga, acelasi procedeu este si in cazul protectiei ochilor. Deoarece radiatia solara are consecinte fatale pentru cornee si retina.

Chiar daca ochelarii de soare de la supermarket, magazin de haine, benzinarie sau vanzatorii de pe plaja sunt foarte obisnuiti si ieftini, este de preferat sa fie evitati, mai ales cei mai ieftini. Din pacate, ochelarii de soare ieftini de multe ori nu ofera o protectie solara adecvata si, prin urmare, pot duce la boli oculare grave. Cei de la Bose, ofera ochelari de soare foarte practici, la un pret adecvat pentru ceea ce ofera ei.

Daca lumina polarizata loveste o suprafata plana, aceasta reflecta lumina orizontal si vertical. Lumina este numita apoi polarizata. Razele verticale provoaca in special stralucirea nedorita a ochilor.In ochelarii de soare audio, sticla are o acoperire speciala din plastic pe care sunt aranjate mici cristale in randuri orizontale. Acestea absorb radiatia verticala si lasa radiatia orizontala sa treaca numai catre retina.

Ochii sunt intotdeauna expusi la lumina, in special in aer liber. De exemplu, in sporturile pe apa sau in sporturile de iarna, cum ar fi schiul. Reflectiile asupra apei sau zapezii orbesc ochii si duc rapid la simptome de oboseala , deoarece retina incearca intotdeauna sa se adapteze in mod optim la conditiile de lumina in continua schimbare .

Ochelarii audio cu lentile polarizate sunt solutia cea mai buna, deoarece sunt capabili sa intercepteze reflectiile luminoase corespunzatoare din campul vizual si sa asigure o vedere clara. Lumina ajunge la ochi doar intr-o forma redusa si nu mai este orbitoare. Pe langa aceste lucruri, purtatorul se va putea bucura de un sistem audio de calitate.

Bose a dezvoltat un obiectiv polarizant deosebit de puternic , care cade in mai multe culori si este destinat mai multor sporturi terestre sau maritime decat sporturilor montane.  Ochelarii audio Bose isi arata modelele legendare Bose Frames Soprano si concureaza cu alte modele ale unor marci foarte mari de pe piata.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*