Se poate gasi un calculator second hand bun?

0 Shares
0
0
0

Raspunsul la intrebarea daca se poate gasi un calculator second hand bun, cu siguranta este da, se poate gasi insa trebuie sa stii si unde sa il cauti.

In cazul in care ai un prieten care are un calculator performant, dar pe care din diferite motive nu il mai foloseste, fie ca nu mai are timp pentru calculator, fie vrea sa il vanda pentru ca are nevoie de bani, sau pentru ca biroul pe care este asezat calculatorul ocupa mult spatiu, sau orice motive ar avea, iar tu esti in cautarea unui calculator, eu zic sa nu stai prea mult pe ganduri si sa iti cumperi de la el calculatorul.

In anii anteriori, cei care se ocupau cu comercializarea calculatoarelor, isi doreau foarte mult sa isi mareasca stocul de calculatoare second hand i5, datorita faptului ca aceste calculatoare sunt la mare cautare. Acest tip de calculatoare se pot gasi fie la magazinele de specialitate din orasul tau, fie la magazinele online, insa aici trebuie avuta mare grija deoarece nu toate sunt de incredere, iar din acest motiv ar fi indicat sa solicitati sa ti se probeze produsul inainte de a va fi livrat, insa ideal ar fi daca s-ar putea sa testezi tu produsul.

Nu trebuie sa iti fie nici rusine si nici sa te feresti sa achizitionezi un astfel de echipament second hand deoarece din ce in ce mai multa lume cauta achizitionarea acestor calculatoare la un pret cu mult mai mic decat pretul unui astfel de calculator nou.

Pentru ca si comerciantii au inteles faptul ca oamenii vor calculatoare performante si la preturi mici, au luat decizia de a scadea considerabil preturile pentru calculatoarele i3, i5 si i7.

Sunt o multime de clienti care pe langa pretul calculatorului sunt foarte atenti si in ceea ce priveste componentele echipamentului, precum procesorul, hard-disk-ul, placa video sau memoria RAM. La aceste calculatoare memoria RAM este fie de 2GB, fie de 4 GB, cazurile in care aceasta sa fie de 8 GB fiind destul de rare.

De regula, majoritatea calculatoarelor second hand beneficiaza de o placa video integrata. Trebuie mentionat si faptul ca pe langa pret si componente, oamenii cauta calculatoare care din punctul de vedere al aspectului sa arate impecabil.

In cazul in care vrei un astfel de calculator, poti alege din gama de calculatoare second hand Dell, sau din gama oricarei firme producatoare, insa trebuie sa te hotarasti dinainte ce asteptari vei avea de la calculatorul tau.

In cazul in care esti un impatimit al jocurilor pe calculator, atunci trebuie sa iti cumperi un calculator destinat jocurilor pe calculator, insa preturile acestora pot sa ajunga si la pretul unui autoturism second hand.

De asemenea, in cazul in care iti place sa prestezi munca de dj, si ai nevoie de diferite programe pentru mixat muzica, iarasi este recomandat sa iti alegi un calculator nou, deoarece unul second hand si mai putin performant ar fi suprasolicitat.

In cazul in care iti trebuie un calculator doar pentru mici nevoi precum vizionarea unui film sau pentru a putea fi conectat la retelele de socializare, atunci ar fi inutila investitia intr-un echipament nou.

0 Shares
You May Also Like

JocuriLaptop pentru gaming

O multime dintre tinerii pasionati de jocurile pe calculator, au inceput sa renunte la ideea de a-si cumpara…