Noutati
Acasa » Jocuri » Ce fac in timpul liber
Jocuri de strategie

Ce fac in timpul liber

Share Button

Poate va intrebati ce fac in timpul liber, ei bine, o sa incerc sa va explic mai pe larg cu ce-mi preocup eu acest timp. Inca de mici suntem fascinati de tot ceea ce inseamna eroi cu puteri supranaturale, creaturi ciudate, aventuri iesite din tiparul normalitatii sau universuri diferite.

Toate acestea se regasesc fie in cartile citite fie in jocurile jucate, iar universul copilariei ar fi pustiu fara ele. Unii dintre noi ramanem fascinati de o parte a acestor minuni ale copilariei chiar si atunci cand ne maturizam si devenim niste adulti responsabili, de fapt unii dintre noi ramanem fascinati de acestea pentru tot restul vietii.

In ultimii ani jocurile au evoluat foarte mult, acum oricine care are un calculator acasa si o conexiune la internet se poate aventura ore in sir in diferite misiuni, care de care mai complexe si inedite. Dintre toate jocurile, preferatele mele raman cele de strategie, acestea sunt si cele care se potrivesc cel mai bine personalitatii mele. De fiecare data cand optez, in timpul liber, pentru jocuri de strategie reusesc sa ma binedispun si sa alung plictiseala, reusesc sa dobandesc o energie fantastica. Imi plac foarte mult jocurile in cadrul carora trebuie sa imi apar castelul, regatul, tara sau planeta, mai exact cele in care implicarea si gandirea mea strategica decid finalul misiunii. De fiecare data cand ma aventurez in astfel de misiuni raman fascinat de cat de multe pot realiza doar fiind atent si alegand corect si la timpul potrivit ceea ce trebuie sa fac. Trebuie insa sa recunosc ca de foarte multe ori ma aventurez in misiuni mai pasnice, misiuni in cadrul carora trebuie sa imi construiesc un oras, sa conduc un restaurant sau o cafenea, sau sa guvernez o ferma. Acest tip de jocuri ma binedispun si reusesc sa imi ofere momente de calitate de fiecare data cand sunt plictisit, fie ca sunt acasa, fie ca sunt la serviciu sau in vacanta.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*