Noutati
Acasa » Tehnologie » Cum pot fi remediate problemele iPhone X?
Cum pot fi remediate problemele iPhone X?

Cum pot fi remediate problemele iPhone X?

Share Button

Unul intre cele mai asteptate modele de smartphone de la Apple, cu siguranta a fost iPhone X. Fanii brandului american au asteptat cu sufletul la gura aparitia pe piata acestui dispozitiv fabulos, iar pentru cei mai multi dintre utilizatori, asteptarea a meritat.

Au existat insa si utilizatori care au intampinat diferite probleme, si care au regretat alegerea facuta. In continuare vom prezenta cateva dintre problemele comune ale acestor telefoane, dar si sfaturi pentru remedierea acestora.

Descarcare rapida

Cele mai multe plangeri in ceea ce priveste aceste dispozitive, au venit fireste, in legatura cu bateria, care se descarca foarte rapid. In unele cazuri, trucurile de economisire a energiei au functionat perfect, iar utilizatorii au reusit sa salveze durata de viata a bateriei. Cei care nu au reusit acest lucru nici dupa ce au urmat trucurile specifice, au ajuns cu dispozitivele in service pentru o inlocuire acumulator iPhone X.

Probleme de conectiune la wifi

Daca iPhone X dvs. nu se poate conecta brusc la reteaua Wi-Fi sau daca observati viteze mai mici decat in ​​mod normal, iata cateva solutii de incercat.

Primul lucru pe care doriti sa il faceti este sa verificati daca routerul si Furnizorul de servicii Internet (ISP) nu au o intrerupere. Daca nu exista o intrerupere, verificati routerul.

Deconectati-va routerul timp de 60 de secunde si conectati-l din nou. Aceasta va poate restabili conexiunea si imbunatati viteza de descarcare / incarcare. Daca nu puteti accesa routerul, accesati setarile iPhone X. In primul rand, comutati Wi-Fi si dezactivati functia, dupa care activati-o din nou, pentru a vedea daca problema dispare.

Daca acest lucru nu functioneaza, veti dori sa fortati iPhone X sa uite de reteaua Wi-Fi care va creaza astfel de probleme. Accesati Setarile, mergeti la Wi-Fi, selectati-va conexiunea atingand „i” in cerc, apoi atingeti Uitati aceasta retea. Ar trebui sa fie astfel remediata problema. Daca nu, resetati telefonul pentru ca acesta sa revina la setarile din fabrica, dar inainte de toate, faceti o copie de rezerva a datelor salvate in telefon.

Probleme de conexiune Bluetooth

Problemele Bluetooth sunt extrem de frecvente atunci cand vine vorba despre dispozitivele iPhone X. Pentru a remedia problema, accesati setarile iPhone X, apoi Bluetooth. Acum atingeti Uita acest dispozitiv si incercati sa va reconectati.

Daca aceasta nu reuseste operatiune nu reuseste, accesati Setari, apoi General, apoi Resetati, apoi Resetati Setarile retelei. Incercati sa reconectati iPhone X la dispozitivul dvs. Bluetooth. Asigurati-va ca aveti parolele Wi-Fi la indemana, deoarece acest lucru va determina iPhone X sa le uite.

De asemenea, puteti incerca sa resetati setarile iPhone X la valorile implicite din fabrica. Pentru a face acest lucru, accesati Setari, atingeti General, atingeti Resetare, apoi atingeti Resetati toate setarile. Acest proces ar putea dura cateva minute si va face ca iPhone X sa uite toate parolele Wi-Fi stocate.

Daca aveti probleme cu Bluetooth in masina si solutiile de mai sus nu va ajuta, va trebui sa consultati manualul masinii.

Acestea sunt cateva exemple de probleme ale dispozitivelor iPhone X, dar si trucuri care va pot ajuta sa le rezolvati. Din pacate, dupa cum se poate vedea, chiar daca aceste dispozitive sunt scumpe si dispun de specificatii tehnice de invidiat, tot au sanse mari de a le crea utilizatorilor surprize neplacute.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*