Noutati
Acasa » Telefoane » Galaxy A90 5G – pareri de la utilizatori despre caracteristici
Galaxy A90 5G – pareri de la utilizatori despre caracteristici

Galaxy A90 5G – pareri de la utilizatori despre caracteristici

Share Button

Aproape toate telefoanele high-end sunt fabricate din sticla si metal, dar din anumite motive, Galaxy A90 5G pare deosebit de alunecos. Este cu siguranta un telefon Samsung elegant dar poate fi greu de utilizat.

Samsung Galaxy A90 5G este realizat la standarde similare cu familia Galaxy S10, cu o diferenta importanta. Partea frontala nu este curbata in partile laterale precum Galaxy Note 10 sau Galaxy S10 si nu are aspectul fara margini al acestor telefoane.

Cu toate acestea, partea din spate este curbata, atat partea din fata, cat si cea din spate sunt din sticla Gorilla dura, iar partea din mijloc este metalica. De asemenea, nu exista nici o granita de plastic vizibila intre cele doua, adesea folosita ca un tampon de impact care face probabil ca telefoanele sa fie mai usor de produs, dar si de spart.

De asemenea, Samsung a facut ceva putin neobisnuit cu finisajul Samsung Galaxy A90 5G. In loc de un gradient funky sau un finisaj comun reactiv la lumina, spatele este impartit in patru dreptunghiuri, fiecare cu un stil usor diferit. Efectul seamana cu o lucrare de arta generica pe care o puteti cumpara de la IKEA, dar functioneaza bine pe partea din spate a unui telefon.

Rezistenta la apa este mica. De asemenea, nu primiti un jack pentru casti, ceea ce nu este o surpriza inca de cand Samsung a lasat unul din Note 10.

Este posibil ca Samsung Galaxy A90 5G sa nu reprezinte cel mai bun design din gama Samsung, dar este mai bun decat toate celelalte telefoane din seria A. Cu toate acestea, cele mai multe costa mult mai putin decat acesta.

Un scaner de amprenta de pe ecran este unul dintre piesele hardware din telefon cu un nivel mai inalt de calitate. La inceput ni s-a parut destul de greu de folosit pentru ca parea ca nu va recunoaste amprenta niciodata. De atunci, Samsung a oferit telefonului o actualizare de firmware care si-a imbunatatit fiabilitatea dramatic, desi este inca putin mai lent si mult mai putin fiabil decat altele la acelasi pret. A trecut de la un scaner de grad E la unul C.

Samsung Galaxy A90 5G are un ecran foarte mare de 6,7 inci. Si la fel ca designul exterior, exista unele asemanari cu modelele de top ale Samsung, fara a merge complet la stilul flagship de semnatura.

Ecranul OLED are aceleasi moduri de culori „Vivid” si standard ca Note 10, contrast excelent si luminozitate superioara buna. Cu toate acestea, o rezolutie de 1080 x 2400, mai degraba decat 1440p, inseamna ca imaginea nu este la fel de clara si apare acel fizz deranjant. Oricine petrece mai mult de doua minute se plange de acest lucru isi pierde rabdarea desi diferenta perceptiva nu este uriasa.

Samsung Galaxy A90 5G are, de asemenea, notch, care se afla in partea de sus a telefonului. Samsung a decupat cu mult succes accest notch in Galaxy Note 10 Plus , dar in gasul A90 acesta poate fi deranjant atunci cand te uiti la filme.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*