Noutati
Acasa » Seo » Cum sa nu facem black hat seo?
Cum sa nu facem black hat seo?

Cum sa nu facem black hat seo?

Share Button

Exista un concept numit cuvinte otravitoare, in cazul in care, daca aveti lucruri precum schimbul de linkuri, adaugati URL-ul sau partenerii de legatura intr-o pagina, exista sanse mari ca motoarele de cautare sa poata plasa mai putina greutate pe acea pagina sau pe legaturile sale de iesire.

Pentru a evita sa fiti penalizati va recomandam optimizare seo Bucuresti cu Dan Bradu In trecut, cateva cuvinte otravitoare comune erau lucruri precum forumul si cartea de oaspeti. Cu cat este mai probabil ca continutul sa fie de calitate scazuta sau legat de spam, cu atat motoarele de cautare vor mai mult sa-l diminueze.

Motoarele de cautare ar putea sa penalizeze utilizarea site-urilor “spam” folosind un antet H1, astfel incat oamenii sa foloseasca un antet H2 pentru a eticheta antetului superior de pe site-urile cu spam. Poate ca urmaresc sa deconecteze link-urile de pe site de la pagina de start aflate aproape de sfarsitul codului paginii, utilizand exact acelasi text de link ca titlul paginii de pornire.

Retineti ca unii dintre algoritmii de relevanta a cautarii sunt algoritmi genetici care se antreneaza pentru a testa relevanta noilor seturi de rezultate, insa oamenii ii programeaza. Google doreste sa aiba o inclinatie spre resursele informationale. Yahoo! vor fi mai partinitori fata de comert. Aceste prejudecati pot afecta optimizarea, de asemenea.

In plus, unii tipi ca DaveN mentioneaza o multime de sfaturi subtile, cum ar fi cele pe care tocmai le-am discutat. Daca ganditi ca un inginer de cautare, acele tehnici care sunt comune in SEO si care nu sunt atat de frecvente pe site-urile obisnuite sunt cel mai probabil sa fie deponderate sau penalizate. Amintiti-va ca optimizarea continutului se refera la potrivirea semnelor de calitate, dar daca va inghesuiti prea multe cuvinte prea deaproape, acesta ar putea trimite un semnal negativ.

O tema recenta in SEO consta in gasirea unor modalitati de a parea naturali. Motoarele de cautare nu doresc cele mai optimizate site-uri in partea de sus a rezultatelor cautarii. Ei doresc cele mai bune pagini si cele mai bune site-uri.

Exista  atat de multe lucruri pe care motoarele de cautare le pot analiza pentru a determina calitatea unui site web. Puteti emula multe dintre ele, dar pe masura ce algoritmii de cautare avanseaza, este tot mai complicat.

Va continua sa devina mai dificil procesul de optimizare. Inevitabil, influentarea directa a oamenilor (in loc sa urmati dupa algoritmi) va avea un efect mai mare pentru multi webmasteri.

Cum creati un profil de legatura natural? Creati ceva la care se leaga o multime de oameni, fara a fi nevoie sa ii intrebati. Construiti un brand real care va atrage atentia oamenilor.

Cum scrieti continut optimizat? Asigurati-va ca titlul paginii este clar si apoi scrieti continut suficient de remarcabil pentru ca oamenii sa vorbeasca despre aceasta.

Nu conteaza cat de inteligent sunteti, va fi greu sa emulati un profil de legatura natural daca construiti manual totul. Mergand inainte, cheia sa faceti intrari cat mai naturale pentru Google. Daca nu era  site-ul dvs., l-ati fi  vizitat in fiecare saptamana? Ce puteti face pentru a atrage atentia bloggerilor?

Ce puteti face pentru a face ca unii dintre concurentii dvs. sa doreasca sa se conecteze la site-ul dvs. fara a fi nevoie sa solicitati legaturile?

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*