Noutati
Acasa » Seo » Cum se obtine trafic pe Tumblr?
Cum se obtine trafic pe Tumblr?

Cum se obtine trafic pe Tumblr?

Share Button

Atunci cand va interesati de costuri optimizare seo ar trebui sa stiti si ce anume implica aceasta practica.  Social media ocupa destul de mult timp dar daca vedeti ca investitiile se reintorc atunci este necesar sa va ocupati intens de acest aspect. In timp ce exista foarte multe site-uri unele dintre ele sunt doar pierdere de timp si de aceea cel mai bine este sa le evitati si sa treceti la cele care chiar sunt utile.

Nu este foarte greu sa gasiti site-uri bune pentru social media. Pentru inceput Tumblr poate sa nu fie la fel de bun ca Facebook si Twitter dar este un mediu bun pentru blogging si pentru retele sociale si de aceea este bine sa il explorati si pe el. Cei mai multi dintre cei care iau trafic din retelele de socializare apeleaza la Tumblr dar sunt si unii care apeleaza doar la Tumblr si chiar au succes.

Un prim sfat este sa postati tot ce puteti. Tumblr va ofera mai multe tipuri de media pe care le puteti posta. Aceste tipuri includ text, imagini, linkuri, fisiere audio si video si tot ceea ce puteti sa faceti este sa le folositi pe toate.

Desigur daca aveti un continut care nu se potriveste pentru un anumit tip de postare nu insistati sa il puneti. Puteti posta lucruri care sunt legate direct de afacerea pe care o aveti sau puteti sa nu postati imagini cu aceste produse dar incercati sa faceti postarile in asa fel incat sa atraga turme de vizitatori.

Postati si meme-uri. Unul dintre lucrurile pe care le puteti face pe Tumblr este sa faceti meme-uri, si diverse alte tipuri de postari media care sa atraga. Aceste memeuri nu se fac greu si de aceea daca nu gasiti unele deja facute care sa fie simpatice puteti sa faceti si voi unele si sa le postati si apoi sa asteptati si sa vedeti daca au efectul dorit. Daca ele au efect investiti mai mult timp si efort sau gandit-va sa angajati pe cineva care sa le faca.

Puneti cat mai multe taguri relevante. Tagurile pe Tumblr sunt foarte importante pentru ca acesta este canalul princopal unde utilizatorii va pot gasi. Asta face sa fie nevoie de cat mai multe taguri posibile. Puteti incerca sa puneti cat mai multe sinonime si sa le includeti pe toate.

Creati un profil foarte bun. Pe toate site-urile pentru socializare profilul este vazut ca o carte de vizita si de aceea ar trebui sa evitati sa aveti un profil dezordonat. Avti nevoie sa va faceti un profil excelent pentru ca utilizatorii sa va placa si asta va creste sansa de a avea mai multi urmaritori.

Fiti activi in mod regulat. Cheia este sa ramaneti cat mai activi si sa publicati cu regularitate pentru ca urmaritorii sa aiba ce sa vada. Este mult mai bine sa postati un link pe zi decat 10 linkuri odata si apoi sa dispareti pentru o saptamana pentru ca daca faceti asa utilizatorii se vor obisnui sa va urmareasca.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*