Noutati
Acasa » Sanatate » Ce este termocuverta?

Ce este termocuverta?

Share Button

Despre termocuverta si despre modul in care ne ajuta aceasta tehnica sa slabim primim mai multe informatii de la Utilarisaloane.

Impachetarile care ne ajuta sa scapam de celulita sunt practicate in centrele de infrumusetare si in saloanele pentru remodelare corporala si exista mai multe metode care folosesc caldura cu scopul de a face procesul de slabire mai eficient in anumite zone din corp. o asemenea metoda este si termocuverta cunoscuta si sub denumirea de patura termica.

Termoterapia are mai multe mijloace si metode de tratament care folosesc caldura cu scopul de a creste temperaturile pe anumite zone din corp. impachetarile sunt procedurile care se bazeaza pe efectul de caldura in organism. O sedinta de tratament cu termocuverta sta de fapt in infasurarea pacientilor in paturi duble electrice care prin intermediul efectului de sauna permit slabirea care se va localiza numai in unele zone pe care le dorim.

Temperaturile mari pe care termocuverta le are aplicate local in zonele unde sunt probleme duc si la arderea rapida a zonelor unde sunt localizate tesuturile adipoase si la accelerarea considerabila a arderilor in celule sau a proceselor cu ajutorul carora se elimina toxinele si lichidul care se afla in exces la nivelul celulelor. Pot sa se produca si detoxifieri astfel dar pot scadea si depozitele de apa.

Rezultatele devin vizibile dupa procedurile cu termocuverta si se pot bedea clar dupa 3 sedinte. De asemenea se poate vedea si o mica scadere in greutate si modificari in tegument, pielea fiind mai ferma si mult mai catifelara.

Termocuverta este de fapt o sauna locala care ajunge la temperatura ridicate si producerea acestor temperaturi genereaza sia rderi rapide din tesutul grasi si de asemenea si cresterea considerabila a metabolismului din celule. Toate acestea contribuie la o pierdere rapida in greuatate.

Cercetarile clinice ne arata ca exista mai multe patologii cum ar fi durerile lombare sau cele menstruale, durerile coloanei vertebrale, contractiile musculare involuntare si durerile din muschi ce se pot trata cu ajutorul caldurii si prin urmare pot sa fie tratate si cu termocuverta.

Aceasta caldura declansaza in roganism si o serie de mecanisme destul de complexe, neuronale, metabolice sau vasculare ce vor reduce si durerea si care in plus vor fi capabile sa elimine si depresia ori anxietatea care pot sa fie asociate cu mai multe afectiuni.

Termocuverta are aspectul unui sac de dormit si este confectionata similar cu o patura electrica. Zonele de caldura independente permit si programarea temperaturilor dorite in fiecare zona individuala. Legat de problemele care au o mare legatura cu celulita acest tratament ne ofera si posibilitatea de a trata zonele atinse de celulita.

Caldura care este degajata dilata vasele de sange si are rolul de a creste ritmul cardiac dar si de a genera un mai mare flux de sange. Circulatia sangvina si limfatica si elasticitatea din tesuturi sunt ajutate de acest tratament.

Temperaturile mari care se afla in interiorul paturii termice ajuta la o cantitate mai mare de transpiratie prin care toxinele existente in organism vor fi eliminate mult mai simplu si mai usor.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*