Ghiceste Steagul

0 Shares
0
0
0

Ghiceste Steagul este un joc pentru sistemul de operare Android creat de programatorii romani. Jocul este unul de cultura generala, in special pentru cei impatimiti de geografie, in joc, ne apar niste steaguri iar noi dintre 4 variante de raspuns trebuie sa il dam pe cel corect. Jocul nu este foarte dificil, desigur, daca utilizatorul care il joaca stie putina geografie ca altfel este imposibil.

Ghiceste Steagul functioneaza atat pe telefon Android cat si pe tableta, acesta fiind fara probleme atat pe tableta cat si pe telefon. Jocul dispune de 2 moduri de joc cu care ne putem delecta, sa ghicim steagul afisat sau sa ghicim capitale din lumea intreaga, ne este data capitala iar noi nu trebuie sa facem nimic altceva decat sa spune capitala carei tara este. Per ansanblu jocul este unul reusit.

In modul de ghicire a steagurilor, Ghiceste Steagul vine echipat cu o sumedenie de intrebari, acestea depasind numarul de 200 si fiind foarte variate. Apoi, in modul de ghicire a capitalelor, jocul ne pune neuronii in miscare si ne face sa ne amintim de scoala cand invatam la geografie capitalele. Jocul a fost testat si de catre noi si nu am intalnit greseli, fiecare capitala corespundea cu tara ei si la fel si in cazul steagurilor. Si modul de ghicire a steagurilor si cel de ghicire a capitalelor se joaca in runde a cate 2 minute fiecare iar cand runda a fost incheiata si am acumulat un anumit punctaj acesta este salvat pentru a vedea ce punctaj am obtinut cel mai mult. Autorul jocului a spus ca aceasta este prima versiune a jocului, deci tinand cont ca a spus acest lucru, poate in viitorul apropriat va lansa o versiune a doua poate mai complexa si mai complicata. Jocul Ghiceste Steagul in primul rand a fost testat de catre echipa noastra si ales sa fie prezentat pentru faptul ca a fost creat de un programator roman, putini sunt cei care fac astfel de jocuri, si mai ales cei care se inhama sa faca un joc de cultura generala, altii cu siguranta ar fi ales unul cu masini sau de actiune. Tinem sa felicitam autorul pentru jocul creat si il asteptam si cu versiunea a doua a jocului Ghiceste Steagul. Ghiceste Steagul pentru Android este un joc gratuit si poate fi descarcat din magazinul Play al celor de la Google sau de aici.

0 Shares
You May Also Like
Jocuri Android

JocuriJocuri Android

Care sunt adevaratele jocuri Android pe care le putem numi jocuri cu adevarat si care cu siguranta nu…
Jocuri Zuma

JocuriJocuri Zuma

Zuma este un joc de indemanare, agilitate si reflex lansat in 12 decembrie 2003. Inca de atunci a…

JocuriLaptop pentru gaming

O multime dintre tinerii pasionati de jocurile pe calculator, au inceput sa renunte la ideea de a-si cumpara…