Noutati
Acasa » Stiri » HTC One X si HTC One X+ nu vor mai primii upgrade

HTC One X si HTC One X+ nu vor mai primii upgrade

Share Button

HTC One X si HTC One X+ nu vor mai primii upgrade de la noi versiuni de Android

Se pare ca HTC este pe punctul de a oprii in cele din urma upgrade-ul pentru HTC One X si HTC One X+ . Compania taiwaneza a confirmat astazi ca dispozitivele nu ar mai primii upgrade-uri dincolo de versiunea Android 4.2.2  .

Acest lucru nu inseamna ca nu se vor mai face vreodata upgrade-uri, de exemplu, o bresa mare de securitate i-ar forta sa remedieze si sa trimita un upgrade; asta nu inseamna ca ar trebuii sa nu mai asteptam noi caracteristici sau completari majore asupra acestor telefoane.

Aceasta veste ar putea fi impovaratoare pentru unii, dar dispozitivele au fost scoase din 2012, iar ciclul lor de viata privind upgrade-urile a fost depasit. Dispozitivele au parcurs un drum lung si este impresionant ca au fost in stare sa ajunga la versiunea 4.2.2 .

Comunitatea probabil nu va lasa aceste telefoane sa “moara” , fiind in masura sa ramana curente chiar si fara actualizari.
HTC One este inca destul de frumos si detine destule optiuni si functii pentru a nu fi nevoie de o noua versiune Android.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*