Noutati
Acasa » Stiri » Motorola Moto X in Europa

Motorola Moto X in Europa

Share Button

Cu doar cateva zile in urma, Motorola a lansat smartphone-ul de top al companiei in Europa. Acesta poarta denumirea de Moto X si va fi disponibil incepand cu data de 1 februarie pe piata din Anglia, Franta si Germania.

In Anglia, pretul smartphone-ului va incepe de la 380 de lire (2067 lei), fara abonament, iar in Franta si Germania, acesta va costa in jur de 425 euro (1943 lei) .

Ca specificatii, Motorola Moto X vine echipat cu un display HD AMOLED  de 4,7 inch , un procesor dual-core de 1,7 GHz, 2 Gb memorie RAM, 16/32 GB memorie interna, camera principala de 10 MP cu LED flash si o camera secundara de 2 MP. Terminalul va rula pe sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean si va dispune de un acumulator de 2200 mAh.

In SUA, Motorola le permite cumparatorilor sa-si personalizeze smartphone-ul prin optiunea Moto Maker , insa, din pacate in Europa, importanta caracteristica nu va fi disponibila.

Datorita pretului destul de piperat raportat la dotarile sale, probabil telefonul nu va atrage un numar mare de cumparatori in Romania.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*