Noutati
Acasa » Stiri » O noua minunatie: camera foto pe Android
O noua minunatie camera foto pe Android

O noua minunatie: camera foto pe Android

Share Button

Ei bine, se pare ca tehnologia evolueaza pe zi ce trece si avem pregatita o noua minunatie. Pe parcursul anilor mai multi producatori de camere foto-video si-au exprimat intentia de a-si face mai inteligente camerele, sa aiba acces la retele sociale si schimbul de functii, si multe alte lucruri.

Se pare ca Nikon va fi prima companie de camere foto-video care va utiliza Android pe una dintre camerele sale, Se pare ca aceasta va fi Nikon Coolpix s800. Se pare ca aparatul va rula Android 2.3 si va fi compatibil cu toate aplicatiile ce se regasesc in magazinul Play.

Coolpix S800 va veni se pare, cu un obiectiv 25-250mm, impreuna cu built-in GPS si WiFi. Camera se spune ca va avea un ecran de 3.5-inch OLED, si va avea ca versiune de soft Android 2.3. Daca vor reusi sa integreze corect si bine software-ul Android in camera, utilizatorii vor putea sa foloseasca aplicaţtii usor si direct cum ar fi Instagram sau Facebook, astfel ei vor putea partaja fotografii cu usurinta.

Alte specificatii si detalii pentru camera foto inca nu sunt cunoscute, dar data de lansare este declarat a ca va fi pe 22 august. Va vom tine la curent cand vom afla si noi mai multe detalii.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*