Noutati
Acasa » Seo » Publicitate nativa ca antidot pentru anunturile plictisitoare
Publicitate nativa ca antidot pentru anunturile plictisitoare

Publicitate nativa ca antidot pentru anunturile plictisitoare

Share Button

Outbrain a abordat, capacitatea pe care o are publicitate nativa de a indeparta reclamele plictisitoare sau false pe care utilizatorii o dezvolta din cauza abundentei anunturilor din fiecare colt al internetului.

“Anunturile indigene sunt expuneri de marca invelite in continut editorial, astfel incat nu antreneaza publicul. Atata timp cat continutul este relevant si interesant, publicitatea nativa angajeaza publicul. “(Outbrain)

Deoarece anunturile native sunt “nedistructive”, nu creeaza decalajul dintre anunt si consumator, dar diminueaza incet interactiunile, utilizand o piesa informativa bine scrisa care inconjoara marca. Explicand nisa si inserand ocazional marca in conversatie, publicitatea nativa angajeaza consumatorul mai mult decat anunturile bannere, facandu-le mai memorabile.

Publicitatea nativa are sase categorii principale

Odata cu trecerea anilor, diferite companii si profesionisti au perfectionat tehnica de scriere a anunturilor native. Si pentru ca se bazeaza in mare masura pe mascarea in sine, a existat o necesitate de a introduce reglementari etice, astfel incat utilizarea sa sa nu fie abuzata.

Biroul de publicitate interactiva a creat Manualul publicitar, unde a clasificat cele sase tipuri de publicitate nativa: unitati de cautare platite, widget-uri de recomandare, listele promovate, unitati in interiorul anunturilor (cu elemente native), unitati in canal si setari personalizate pentru cei care nu se incadreaza in cele cinci tipuri anterioare (Spotify, Hearst, Tumblr, etc).

Publicitatea nativa urmeaza o structura in trei parti

Potrivit lui ClickZ, un anunt nativ este un succes, este pentru ca a aderat foarte mult la structura de trei parti care a fost perfectionata de-a lungul anilor.

Primul este integrarea publicitara. Introducerea cu atentie a anuntului nativ intr-o platforma este de cea mai mare importanta; forma sa nu trebuie sa se abata de la cele precedente.

Al doilea este obiectivul Aliniere, unde anuntul trebuie sa fie aliniat la nevoia consumatorului la acel moment dat, care are sanse mai bune atunci cand anuntul si site-ul apartin intr-o anumita masura aceleiasi nise.

Ultima este Transparenta anunturilor, un joc de etichete in care marca isi dezvaluie intentia de anunt cu cuvinte cheie, cum ar fi Mesaj sugerat, Post recomandat si Sponsorizat, printre altele, pentru a construi incredere si relatii.

Publicitatea nativa este inca tanara si evolueaza pe masura ce evolutia internetului se vede. Asigurati-va ca va amintiti aceste definitii native de publicitate pentru a va ajuta sa le creati sau sa le recunoasteti in viitor!

Exista o sansa buna ca concurentii sa fi gasit cateva cuvinte cheie excelente, anunturi grafice si anunturi sociale care le aduc o multime de bani. Nu ar fi minunat daca ati putea sa va dati seama ce lucreaza pentru ei si sa va imbunatatiti succesul?

Puteti face asta in cel mai bun si simplu mod utilizand Anstrex, un site perfect cu anunturi de cea mai buna calitate. Puteti sa va inspirati din anunturile altor persoane si puteti face totul asa cum trebuie alegand doar tehnicile care dau roade alegand Anstrex cumparat in grup. Cu ajutorul acestui pachet ai acces la mai multe tooluri pentru SEO de cea mai buna calitate si la super preturi. Ai la dispozitie conturi premium la peste 80 tooluri de SEO.

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*