Noutati
Acasa » Stiri » Sony Xperia Z1, smartphone-ul Android cu cea mai buna camera

Sony Xperia Z1, smartphone-ul Android cu cea mai buna camera

Share Button

Potrivit majoritatii testelor realizate pana acum, reiese ca Sony Xperia Z1 este terminalul Android cu cea mai buna camera foto. Smatphone-ul are incorporata o camera principala de 20.7 MP cu autofocus, LED flash, check quality, sensor size, geo-tagging, touch focus, face detection, image stabilization, HDR, panorama; si o camera secundara de 2 MP.

De asemenea, smatphone-ul de numai 8,5 mm grosime, are un senzor imens de 1/2/3″,  mai mare cu 70% decat cele intalnite pe majoritatea smartphone-urilor existente acum pe piata.

Ca MP se situeaza pe locul 3 dupa Nokia Lumia 1020 si Nokia Pureview (41 MP).

Sony Xperia Z1 vine cu senzor de imagine Exmor RS, procesor de imagine BIONZ si tehnologie G Lens. Ecranul de 5 inch la 1080p foloseste tehnologii de ultima ora, Triluminos si X-Reality, tehnologii cunoscute de la televizoarele Bravia.

Se pare ca Sony a pus ce a avut mai bun pe acest smartphone , laudandu-se cu o putere mare de calcul datorita procesorului Snapdragon 800 cu procesor quad-core de 2.2 GHz.

Pentru conectare, acesta are 4G, Wi-Fi si NFC (Near field communication – tip de comunicare wireless care permite transferul de fisiere si alte elemente rapid si fara fir, la distanta mica ).

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*