Tableta romaneasca Evolio Aria

0 Shares
0
0
0

Tableta romaneasca Evolio Aria la inceput a dat multor oameni din domeniu dar nu numai senzatia ca nu este ceea ce pare. Spre exemplu, o persoana obisnuita care nu era foarte priceputa in domeniul IT si mai ales la tablete Android cand a vazut prima oara tableta Evolio Aria a crezut ca este un iPad.

Tableta nu seamana foarte mult cu iPad-ul, insa ceea ce o face sa para ca nu este una romaneasca este spatele, care este construit din aluminiu si care cu siguranta nu pare a fi facut in Romania. La prima vedere tableta romaneasca Evolio Aria este una destul de reusita, la teste nu a aratat probleme de functionare chiar si in timp ce rula mai multe aplicatii importante ce fac parte din sistemul de operare Android, ceea ce este un plus pentru ea.

Evolio Aria dispune de un procesor dual-core si de sistemul de operare Android, versiunea Ice Cream Sandwich 4.0. Ea mai dispune si de o camera foto-video, insa nu este una foarte mare, aceasta fiind de doar 2 mpx si desigur este inzestrata si cu o camera pentru apeluri video si video-chat de 0.3 mpx. O problema intalnita la tableta romaneasca Evolio Aria a fost aplicatia instalata din fabrica Yahoo Messenger, care se pare ca nu functioneaza iar singura varianta este sa incercam sa utilizam un alt program dedicat mesageriei instante. La cumparare din magazin Evolio Aria dispune de o garantie de 5 ani, desigur conectivitate USB si chiar si HDMI iar pretul acesteia se invarte undeva in jurul valorii de 1000 de RON. Alte atuuri de care dispune tableta sunt: ecranul IPS de 9.7 inch, memoria RAM de 1 GB DDR3, memoria interna de 16 GB precum si posibilitatea de a filma video FULL HD. Per ansamblu, la ce caracteristici are tableta in comparatie cu pretul este una care ar merita sa fie cumparata pentru cei care doresc sa fie in pas cu trend-urile din lumea Android.

0 Shares
You May Also Like
Ce-este-un-server-proxi

StiriCe este un server proxi?

In cazul in care ati lucrat intr-o retea care apartine unei companii mari cel mai sigur ati intalnit…