Temple Run pentru Android

0 Shares
0
0
0

Temple Run pentru Android este un joc care la prima vedere pare destul de simplist, insa, pe parcurs ce il jucam mai mult timp, incepem sa ne dam seama ca nu este deloc asa si ca jocul este mult mai captivant si mai interesant decat pare. Nu are o grafica excelenta, insa dezvoltatorii lui au stiut cum sa-l faca ca sa te atraga sa-l rejoci de cate ori ai ocazia.

Toata povestea jocului se invarte in jurul unui aventurier, care, intr-una din aventurile sale, a furat dintr-un templu un obiect de care nu trebuia sa se atinga. Actiunea incepe cand se descopera ca obiectul a fost furat, urmand apoi ca niste “monstrii” sa incerce sa-l recupereze de la tine.

Personajul principal al jocului, care esti tu, alearga singur sa scape de urmaritori, insa acest lucru este posibil doar daca tu il indrumi pe unde sa o ia, si ce anume sa faca. Stancile pe care fugi se pot rupe in orice clipa sau sunt deja rupte, deci trebuie sa fii foarte atent sa sari peste locurile unde sunt deja rupte sau sa le eviti pe cele care vor urma sa se rupa. In timp ce alergi, poti sa aduni si niste bani, cu cat ai mai multi cu atat o sa-ti poti cumpara anumite mod-uri care sa te ajute in joc sa ajungi cat mai departe. Conform evaluarii a peste 1.000.000 de utilizatori care au incercat aplicatia, aceasta a primit nota 4.6 / 5, deci este de inteles ca aplicatia este foarte iubita si ar trebui sa o incercati si dvs. Pentru a o putea incerca insa, trebuie sa aveti sistemul de operare Android, versiunea 2.1 sau o versiune mai noua. Va recomand sa incercati aplicatia Temple Run pentru Android deoarece cu siguranta nu o sa regretati. Aplicatia este una gratuita si poate fi descarcata din Magazinul Play de la Google.

0 Shares
You May Also Like
Ghiceste Steagul

JocuriGhiceste Steagul

Ghiceste Steagul este un joc pentru sistemul de operare Android creat de programatorii romani. Jocul este unul de…
Jocuri Android

JocuriJocuri Android

Care sunt adevaratele jocuri Android pe care le putem numi jocuri cu adevarat si care cu siguranta nu…
Jocuri Zuma

JocuriJocuri Zuma

Zuma este un joc de indemanare, agilitate si reflex lansat in 12 decembrie 2003. Inca de atunci a…