Noutati
Acasa » Stiri » Un alt fel de stiri

Un alt fel de stiri

Share Button

Dupa cum bine stiti, pe site-ul nostru se servesc doar stiri din domeniul Android, totusi, vrem sa va informam despre un anumit site, de care am aflat intamplator insa de care am ramas surprins placut, stiri de calitate, si nu ca pe alte site-uri de acest gen, unde totul se cauta a fi “senzational”.

Navigand si eu pe internet ca tot omul si dorind sa aflu informatii noi, am dat de acest site care m-a atras din primele 2-3 minute petrecute pe el, cum spuneam si mai sus, imi place faptul ca este foarte “curat” la capitolul articole, chiar daca ele-s cam putine acum, insa cu siguranta se vor inmultii.

Site-ul in cauza este unul de stiri mondene, poate ca ar fi gresit daca as spune ca doar mondene, pentru ca din ce am vazut nu se cauta doar senzationalul cum spuneam si mai sus, ci se cauta calitate in ceea ce se face, sa informeze cititorul cu ceea ce trebuie si sa fie la obiect, nu sa o ia pe alte cai. Din cate am vazut, pare a fi unul ce nu a fost lansat de prea mult timp, numarul articolelor de pe el nu fiind foarte mare, insa uite ca si daca nu are vechime prea mare, conteaza ca a fost facut cum trebuie si foarte bine au punctat si la capitolul design, pe mine facandu-ma sa ma abonez deja la newsletter-ul lor, ca na, vreau sa aflu si eu ce mai este nou in materie de stiri. Cu siguranta acesta va fi site-ul de stiri unde imi voi petrece eu timpul cand doresc asa ceva, deja oricum, ma saturasem de toate site-urile pline cu “senzationale” si “bestiale”, de mult cautam un asemenea site, si ma bucur ca am dat intr-un final de el. Vi-l recomand si voua, cu siguranta nu o sa regretati, cum spuneam si mai sus, site-ul in cauza, adica AgentNews.ro, pune mai presus calitatea decat cantitatea.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*