Noutati
Acasa » Auto » Alege aplicatia de GPS preferata si descarc-o pe navigatia masinii!

Alege aplicatia de GPS preferata si descarc-o pe navigatia masinii!

Share Button

Noile masini dispun de sisteme de navigatie fara de care soferii nu ar mai fi la fel de multumiti de autoturisme. Totusi sunt o multime de alte masini care nu au o navigatie si functioneaza tot pe stilul vechi al bordului. Pentru ele s-au creat navigatiile auto ce pot fi instalate pe orice tip de masina, fara ca ea sa fi avut in trecut navigatie. Acestea permit descarcarea mai multor aplicatii, inclusiv cele de GPS. Asadar, alege aplicatia de GPS preferata si descarc-o pe navigatia masinii!

Daca faci parte din categoriile de soferi care nu au o navigatie deja instalata pe masina, acum e timpul sa treci in cealalta categorie! Pe site-ul navigatiiandroid.ro ai la dispozitie o multime de navigatii auto pentru mai multe tipuri de autoturisme. Acestea se aleg in functie de marca si modelul masinii, iar mai apoi poti lua o decizie privind tipul navigatiei.

In magazinul online gasesti numeroase navigatii auto cu diferite specificatii, mai mult sau mai putin performante. Chiar si asa, majoritatea functioneaza dupa acelasi criteriu, avand multiple caracteristici comune. Daca vrei sa beneficiezi de navigatie GPS, pe site o vei gasi pe cea mai buna pentru tine! Descopera oferta si alege o navigatie care sa se plieze perfect pe nevoile tale!

Orice aplicatie GPS poate fi descarcata pe navigatia instalata

In cazul in care ai vreo preferinta privind aplicatiile GPS, acestea pot fi instalate pe navigatie din magazinele digitale. De pe Google Play poti descarca Waze, Google Maps sau orice alta aplicatie utilizezi.

In general, acestea ofera informatii despre ruta pe care mergi, in timp real. Se vor afisa pe ecran ambuteiajele, lucrarile la carosabil, cat si rutele ocolitoare. Toate acestea au ca scop ajungerea la destinatie intr-un timp foarte scurt. Practic, in timp real vei vedea daca s-au produs accidente, daca poti ajunge printr-un alt traseu si cat timp vei face pana la locatia dorita.

Descarca aplicatiile preferate si bucura-te de confort!

Magazinul navigatiiandroid.ro dispune de o varietate de navigatii cu Android care permit descarcarea tuturor aplicatiilor dorite. Cu alte cuvinte, vei putea folosi navigatia la fel ca pe telefon. Prin ecranul touchscreen ai posibilitatea de a prelua si initia apeluri cu doar o singura atingere, cat si alte actiuni.

Meniul navigatiilor este disponibil in peste 60 de limbi, printre care se numara si limba romana. In acest fel iti va fi mai simplu sa descoperi ceea ce poti face, sa descarci aplicatii si sa schimbi interfata navigatiei.

Sofatul va deveni mai confortabil si mai relaxant. Ai ocazia de a vizualiza filme sau seriale prin aplicatiile de streaming, poti asculta muzica preferata si utiliza GPS-ul. Prin functia Dual Zone ai posibilitatea de a asculta muzica si de a folosi GPS-ul in acelasi timp. Vocea GPS-ului se va suprapune peste muzica, oferindu-ti toate indicatiile de care ai nevoie.

O astfel de navigatie este utila pentru orice sofer, iar daca te grabesti sa o comanzi vei primi cadou si o camera de marsarier!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*