Cand este obligatoriu sa apelezi la un taxi si cum te ajuta o aplicatie online?

0 Shares
0
0
0

Stiai ca pe de 7 martie ai la dispozitie o aplicatie Taxi Cluj care sa te ajute sa obtii rapid si eficient un taxi in cele mai importante momente sau atunci cand ai nevoie urgenta. Desi nu este in realitate o obligatie de a apela la un taxi, sunt asa zisele momente in care ratiunea spune ca este necesar sa fie apelat de urgenta un taxi. La aceste situatii ne vom referi si noi in articolul de fata.

Esti intr-o zona nu tocmai buna a orasului

Atunci cand din diverse motive ai vizitat zonele de periferie, zonele recunoscute pentru scandaluri, talharii si atacuri sau pentru prezenta unor persoane cautate de politie si te-a prins noaptea aici evita sa pleci singur pe jos. Cel mai bine ar fi sa ramai in locatie pana cand un taxi ajunge la tine. in acest sens iti este de folos o aplicatie online de taxi asa cum este si cea din linkul de mai sus pentru ca vei sti exact cand ajunge un taxi la tine si vei putea sti cand sa iesi. Chiar daca exista o marja de eroare de 1 sau 2 minute este mult mai sigur sa iesi atunci cand aplicatia te anunta decat sa astepti zeci de minute afara.

Ai o problema medicala urgenta

Daca ai o problema medicala urgenta dar consideri ca nu este necesar sa chemi salvarea poti macar sa fii responsabil pentru viata celor din jur si sa nu incerci sa conduci. Momentul de pierdere a cunostintei la volan este foarte periculos chiar si la viteze mici, dar mai ales la viteze mari. Cheama un taxi utilizand aplicatia si lasa soferul sa te duca la serviciile de urgenta. O va face rapid si profesionist si toata lumea va fi in siguranta in final.

Ai consumat alcool sau alte substante

Daca ai consumat alcool sau alte substante iti este interzis prin lege sa conduci. Bunul simt spune ca ar trebui sa nu mergi nici pe jos atunci cand ai consumat prea mult pentru ca exista riscul de a te accidenta sau chiar de a pune soferii in pericol atunci cand traversezi haotic. Cel mai elegant mod de a ajunge acasa, fara sa stie tot cartierul ca ai fost la o petrecere este sa chemi un taxi. Cu ajutorul aplicatiei este suficient sa tastezi si un taxi va ajunge imediat la tine. Nu este necesar sa suni si sa incerci sa comunici adresa pe care probabil nu o mai stii, deoarece localizarea de pe telefon functioneaza si ii va spune soferului unde sa vina. Tot ce trebuie sa faci este sa ramai pe loc si sa il astepti.

Trebuie sa ajungi acasa dupa o operatie usoara

Operatia de cataracta de exemplu este o operatie in urma careia vei fi lasat sa plec acasa doar ca nu vei vedea cu ochiul operat, nu vei putea sa mergi bine si vei fi ametit. Nu risca sa conduci sau sa mergi pe jos, foloseste aplicatia online si vei ajunge acasa in siguranta.

0 Shares
You May Also Like
Aplicatii Android

AplicatiiAplicatii Android

Echipa Android Romania o sa va faca o prezentare in randurile de mai jos, a unor aplicatii Android…