Noutati
Acasa » Stiri » Androd 4.0 loveste mai multe tablete si smartphone-uri
Androd 4.0 loveste mai multe tablete si smartphone-uri

Androd 4.0 loveste mai multe tablete si smartphone-uri

Share Button

Android 4.0, de asemenea, numit si Ice Cream Sandwich, este inca in curs de actualizare pentru mai multe smartphone-uri si tablete. Versiunea 2011 de Android ofera upgrade-uri semnificative pentru software-ul lor care a lovit piata la inceputul acestui an. Aici sunt cele mai recente dispozitive care vor fi actualizate la versiunea Android 4.0.

Big Red a anuntat saptamana aceasta ca Android 4.0 va ajunge la Motorola Droid 4 in urmatoarele saptamani. Actualizarea aduce sistemul de operare un upgrade semnificativ, care adauga caracteristici nemaintalnite la versiunile anterioare.

Verizon Wireless, de asemenea, a oferit recent Android 4.0 pentru HTC Rezound. Actualizarea poate fi descarcata gratuit si proprietarii acestuia vor fi notificati cand actualizarea este gata pentru dispozitivul lor.

Apoi, T-Mobile a “trimis” Android 4.0 la Samsung Galaxy Tab 7.7 si Springboard. Galaxy Tab 7.7 primeste Android 4.0.4, in timp ce Springboard versiunea 4.0.3.

AT & T a anuntat cu cateva saptamani in urma ca Android 4.0 va ajunge si la LG Nitro HD. Actualizarea, de asemenea va ajunge si la LG Optimus. In final, HTC a promis ca mai multe dintre smartphone-urile sale vor primi Android 4.0 la sfarsitul acestei luni. Dispozitivele de pe lista de actualizari HTC sunt Rhyme, Incredible Droid 2, Desire S si Thunderbolt. Toate aceste actualizari sunt in intarziere, dar vor fi “livrate” in urmatoarele saptamani.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*