Noutati
Acasa » Aplicatii » Cum se verifica o baterie iPhone?
Cum se verifica o baterie iPhone?

Cum se verifica o baterie iPhone?

Share Button

Odata cu iOS 11.3, Apple a adaugat informatii despre starea de sanatate pentru fiecare baterie iPhone. Descoperiti capacitatea maxima actuala si capacitatea maxima de performanta si va va informa de asemenea daca iPhone-ul dvs. este incetinit, daca are nevoie de servicii si chiar va va permite sa opriti gestionarea avansata a alimentarii, acum denumita managementul performantei,in cazul in care doriti acest lucru. Pentru a face acest lucru, accesati setarile dispozitivului iPhone, apoi atingeti “Baterie”, dupa care apasati pe Health.

Daca iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 sau iPhone 7 ar fi incetinit pentru a impiedica o inchidere neasteptata, iOS 11.3 il va restabili la nivelurile de performanta anterioare, neadministrate. Gestionarea performantei va da nastere doar atunci cand si daca aveti o alta oprire neasteptata.

Capacitatea maxima de performanta este capacitatea bateriei iPhone-ului dvs. de a furniza o incarcare adecvata chiar si in fata unor sarcini extrem de exigente, pana la cele care provoaca spatii de putere. Apple prezinta urmatoarele mesaje, in functie de capacitatea de a gestiona performanta de varf:

  • 100%: acumulatorul dvs. suporta performanta de varf normala.
  • 95%: Acest iPhone a suferit o oprire neasteptata deoarece bateria nu a reusit sa furnizeze puterea maxima necesara. Gestionarea performantei a fost aplicata pentru a impiedica acest lucru din nou. Dezactivati …
  • 79% sau mai putin: sanatatea bateriei este degradata semnificativ. In aceste conditii este necesar sa vizitati un service gsm cat mai repede pentru a va inlocui bateria iPhone degradata, cu o baterie iPhone noua.
  • Necunoscut: iPhone-ul nu poate determina starea bateriei. Un furnizor de servicii autorizat de la Apple poate deservi bateria.

Daca dezactivati gestionarea performantei, veti vedea urmatorul mesaj: “Acest iPhone a suferit o oprire neasteptata deoarece bateria nu a reusit sa furnizeze puterea maxima necesara. Ati dezactivat manual protectia pentru gestionarea performantelor”.

Ei bine, in cazul in care bateria telefonului nu se comporta corespunzator, inainte de a duce dispozitivul in service puteti sa resetati telefonul astfel incat acesta sa revina la valorile initiale. Puteti incerca acest lucru pe cont propriu, iar apoi puteti avea surpriza placuta de a vedea ca “starea de sanatate” a bateriei telefonului se imbunatateste.

Se poate insa si sa resetati telefonul pentru ca acesta sa revina la setarile initiale, iar apoi “starea de sanatate” a bateriei sa nu se schimbe. In aceste conditii, in mod evident va fi necesara o vizita in service, iar sansele de a avea nevoie de o noua baterie iPhone sunt extrem de mari.

Acum insa, se pot gasi baterii iPhone la preturi foarte atractive, iar www.magazingsm.ro este magazinul online ideal pentru dvs, dat fiind faptul ca aici puteti gasi baterii iPhone pentru orice model. Se pot gasi baterii atat pentru dispozitivele iPhone de generatie veche, dar se pot gasi si baterii pentru modelele iPhone noi.

In cazul in care va confruntati cu o asemenea problema, cel mai indicat ar fi sa inlocuiti cat mai rapid bateria telefonului, pentru a va putea bucura in continuare de dispozitivul iPhone.

O baterie iPhone noua, daca nu aveti aplicatii instalate care sa nu se comporte bine, cu siguranta va functiona o perioada destul de indelungata de timp, pana cand va imbatrani chimic. Daca insa aveti instalate aplicatii care se comporta necorespunzator, atunci bateria iPhone va avea de suferit.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*