Noutati
Acasa » Telefoane » Caracreristici Mi 8 Pro care il fac unic
Caracreristici Mi 8 Pro care il fac unic

Caracreristici Mi 8 Pro care il fac unic

Share Button

Am luat o selectie de fotografii si am descoperit ca Mi 8 Pro este un telefon cu camera excelenta, capabil sa reproduca culori vibrante si o multime de detalii, dreptate la margini. De pe terasa noastra de pe saptelea etaj am putut vedea caramizi individuale pe cladirea opusa si chiar am citit semnele rutiere la sol. In plus, telefonul este recomandat pentru cele mai bune accesorii telefoane.

In interior si mai ales in lumina scazuta face o treaba fantastica de a ilumina scena, iar zgomotul – desi prezent – este rezonabil minim. Textul este bine definit, nuantele de negru se disting usor si culorile sunt exacte.

In aer liber, in lumina buna, rezultatele sunt chiar mai bune.

Daca rulati MIUI 9 Global ROM (pe esantionul de revizuire, unitatea de vanzare cu amanuntul va rula MIUI 10), Mi 8 Pro are suport complet pentru Google Play si multe servicii Google preinstalate din cutie. Veti gasi, de asemenea, o selectie de aplicatii proprii Xiaomi, desi nu la fel de multe pe care le-ati gasi pe ROM-ul chinez. Toate sunt potrivite pentru o audienta din Marea Britanie, dar preferati sa va lipiti de aplicatiile Google cu care sunteti familiarizat.

O diferenta notabila intre MIUI si Androidul pur este ca nu exista nicio tava de aplicatii, ceea ce inseamna ca toate comenzile rapide ale aplicatiilor se gasesc pe ecranul de intampinare, asa cum ati afla pe iPhone. La inceput, aceasta abordare parea straina noua, dar este usor sa inchideti intr-un dosar aplicatiile pe care nu doriti sa le utilizati tot timpul si ne place foarte mult faptul ca pe ecranul a douazeci din tava de aplicatii nu se uita nimic.

Trageti in jos din partea de sus a ecranului si veti gasi, de asemenea, ca comenzile rapide de acces rapid arata diferit, dar nu sunt rau diferite – este foarte usor de utilizat si puteti alege ce comutatoare sunt afisate aici. Apasati butonul Setari si veti gasi toate aceleasi setari ca la standardul Android, dar unele sunt in meniuri diferite – exista o functie de cautare pentru orice nu puteti gasi imediat.

Glisati din stanga ecranului de pornire pentru a accesa “Seiful pentru aplicatii”. Este un nume ciudat pentru aceasta caracteristica, dar functioneaza la fel ca pe orice alt telefon Android – un ecran care ofera acces rapid la aplicatiile, notele si evenimentele din calendar cele mai frecvent utilizate. Veti fi, de asemenea, anuntat aici daca sunt disponibile actualizari.

MIUI are multe din aceleasi caracteristici ca Android standard, de fapt este o versiune personalizata a Android 8 Oreo. Astfel veti gasi functii, cum ar fi Split Screen, in meniul multi-tasking. MIUI va fi in cele din urma actualizat la Android Pie, desi nu sa dat niciun calendar de timp.

MIUI are, de asemenea, alte caracteristici pe care nu le veti gasi in alte telefoane Android, cum ar fi Second Space si Dual Apps. Acesta din urma este deosebit de util daca utilizati doua SIM-uri, permitandu-va sa rulati doua instante individuale ale oricarei aplicatii instalate pe telefon.

Mi Mover este util daca va mutati dintr-un alt telefon Xiaomi, in timp ce Mi Drop permite partajarea de fisiere fara conexiune la internet.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*