Noutati
Acasa » Aplicatii » Cum pot fi reparate problemele comune ale Androidului?
Cum pot fi reparate problemele comune ale Androidului?

Cum pot fi reparate problemele comune ale Androidului?

Share Button

Telefoanele cu Android sunt usor de utilizat si sunt de obicei fara probleme, dar din cand in cand lucrurile ar putea sa nu functioneze, asa cum va asteptati, indiferent ca vine vorba despre telefoane Sony sau Samsung care sunt de calitate superioara, sau detineti un smartphone de la un producator oarecare.

Smartphone-urile nu sunt perfecte, asa ca este firesc sa va confruntati cu anumite probleme. Unele dintre problemele comune cu care se confrunta adesea utilizatorii de telefaone Android sunt urmatoarele:

  • Telefonul incetineste sau se blocheaza continuu.
  • Consuma excesiv energia bateriei.
  • Telefonul este blocat.
  • Wi-Fi sau conexiune de date nu poate fi stabilita.
  • Ecranul nu raspunde.
  • Incalzirile telefonice.

Aveti probleme similare cu smartphone-ul dvs. Android? Din fericire, Play Store are un numar impresionant de aplicatii care pot corecta 99% din probleme. Pentru a va face mai usoara misiunea, am colectat cateva dintre cele mai bune aplicatii intr-un singur loc, astfel incat sa nu fiti nevoit sa va petreceti timp cautand tipul de aplicatie de care aveti nevoie atunci cand intampinati o anumita problema cu smartphone-eul Android.

Iata asadar spre ce aplicatii va puteti indrepta atentia atunci cand va confruntati cu astfel de probleme!

  1. Greenify

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confrunta utilizatorii Android indiferent de smartphone-ul pe care il folosesc, este descarcarea bateriei. Dintr-o data bateria nu mai functioneaza si puteti observa o scurgere brusca si rapida a bateriei.

Greenify este o aplicatie gratuita din Magazinul Google Play care va permite sa va economisiti bateria impingand eficient alte aplicatii de pe dispozitivul dvs. intr-un mod de hibernare.

Aceasta actiune se refera la faptul ca aplicatia Greenify le opreste sa functioneze in fundal si ajuta la economisirea energiei bateriei. Aplicatia Greenify nu doar ca opreste rularea unei aplicatii in fundal, ci foloseste functia incorporata „Force Stop” a sistemului de operare Android pentru a impiedica pornirea din nou a aplicatiei, decat daca o porniti din nou manual.

  1. Wi-Fi Analyser

Cu orice smartphone nou, pe care il achizitionati, indiferent de numele producatorului si de model, va puteti confrunta cu probleme de conectivitate cu Bluetooth si Wi-Fi, asa ca alegeti sa descarcati din magazinul Google Play aplicatia Wi-Fi Analyzer.

Wi-Fi Analyser va este de folos pentru ca va da voie sa verificati cat de aglomerata este reteaua, si va ajuta sa gasiti cel mai putin aglomerat punct pentru routerul dvs. Este posibil sa observati schimbari semnificative atunci cand vine vorba de conexiunea Wi-Fi, dupa ce incepeti sa utilizati analizorul Wi-Fi.

  1. System Repair for Android

Aceasta aplicatie este bagheta magica pentru a obtine cele mai bune performante ale smartphone-ului dvs. Android. Scaneaza si repara sistemul imediat pentru a va asigura ca orice software nedorit nu opreste functionarea telefonului. Se cauta erori Android care ar putea sa va impiedice sa optimizati performantele sistemului dvs. si sa le rezolve din mers.

  1. Doze

Unul dintre factorii cei mai importanti si responsabili de descarcarea bateriei pentru orice smartphone, sunt datele mobile. De obicei, pastram datele pe 24 × 7, 365 de zile si acest lucru necesita sa incarcam telefonul din cand in cand. Doze este o aplicatie care impiedica alte aplicatii de pe dispozitivul dvs. sa trimita si sa primeasca notificari atunci cand ecranul este oprit fara a opri 3G / 4G sau Wi-Fi.

Acestea sunt asadar, 4 aplicatii care pot rezolva unele probleme ale telefoanelor Android, si pot fi descarcate gratuit din magazinul Google Play.

Exista insa multe alte aplicatii spre care va puteti indrepta atentia, pentru a remedia problemele telefonului Android, indiferent de numele producatorului sau de modelul telefonului pe care il detineti. Incercati aceste aplicatii inainte de a duce telefonul la service.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*