Noutati
Acasa » Telefoane » Care sunt beneficiile oferite de Apple Cloud?
Care sunt beneficiile oferite de Apple Cloud?

Care sunt beneficiile oferite de Apple Cloud?

Share Button

Sunteti un utilizator de dispozitive Apple? Atunci cu siguranta trebuie sa aflati care sunt beneficiile iCloud! Telefoanele Apple si celelalte dispozitive ale companiei americane se bucura de o popularitate crescuta in Romania. De asemenea, sunt disponibile huse Apple, impreuna cu o gama bogata de accesorii pentru acestea.

iCloud va permite sa va bucurati de fiecare data de cea mai noua versiune a fisierelor dumneavoastra,  precum de diferite aplicatii si documente, indiferent de dispozitivul Apple folosit. De asemenea, va permite sa utilizati cu usurinta fotografii, locatii, calendare si multe altele impreuna cu prietenii si cu persoanele dragi. In plus, va ajuta sa va gasiti dispozitivul atunci cand il pierdeti.

Cu iCloud Drive, puteti lucra la orice document doriti, de pe orice dispozitiv doriti, deoarece va permite sa stocati in siguranta foile de calcul, fisierele si toate documentele pe care le aveti. De fiecare data cand doriti sa le accesati, o puteti face de pe iPhone, iPad, iPod touch, Mac sau chiar de pe calculator.

Galeria foto iCloud in versiunea beta stocheaza fiecare fotografie si videoclip pe care il faceti, pentru a le putea accesa de pe dispozitivele Apple folosite. Este mult mai simplu sa aratati fotografiile si videoclipurile doar persoanelor pe care le alegeti, dar si sa va invitati prietenii sau familia sa isi adauge propriile fotografii, videoclipuri si comentarii. Astfel, fiecare moment important din viata dumneavoastra surprins de camerele foto va reprezenta un moment de bucurie pentru cei dragi.

Doriti ca familia dumneavoastra sa beneficieze de achizitiile de pe App Store si iBooks? Nimic mai simplu, deoarece cu iCloud puteti beneficia cu pana la sase membri de achizitiile iBooks si App Store. Daca va ingrijoreaza intimitatea si siguranta datelor dumneavoastra, nu aveti motive de ingrijorare, deoarece functiile iCloud sunt concepute pentru a va proteja intimitatea.

Functia de Backup face backup dispozitivului dumnneavoastra in fiecare zi, de fiecare data cand sunteti conectat la o sursa de alimentare si la reteaua wireless. Backupul este extrem de util atunci cand doriti sa va restaurati sau sa faceti setarile la un dispozitiv nou.

iCloud este extrem de util deoarece va pune la indemana emailul, calendarul, diferite notite si contacte, indiferent de locul in care va aflati. Atunci cand stergeti un email sau adaugati un eveniment in calendar sau chiar si atunci cand doriti sa actualizati un contact, iCloud va este de ajutor.

Poate unul dintre cele mai importante beneficii oferite de iCloud consta in faptul ca va ajuta sa va gasiti dispozitivele Apple, atunci cand le pierdeti. Daca nu mai reusiti sa le recuperati, iCloud are grija sa fie extrem de dificila utilizarea sau vanzarea dispozitivului dumneavoastra de catre o alta persoana.

Daca suneti utilizator Apple, apreciati cu siguranta, beneficiile pe care le ofera iCloud. In cazul in care sunteti interesati sa cumparati huse Apple sau diferite accesorii pentru dispozitivele dumneavoastra, puteti accesa platforma web Magazingsm.ro. Aici veti gasi huse in culori si modele diferite, pentru a se potrivi dispozitivelor dumneavoastra.

Apple este unul dintre cei mai importanti producatori de dispozitive electronice, care se bucura de o popularitate crescuta in Romania, dar si in alte tari.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*