Noutati
Acasa » Telefoane » Care sunt cele mai bune aplicatii smartphone pentru realizarea selfie-urilor?
Care sunt cele mai bune aplicatii smartphone pentru realizarea selfie-urilor?

Care sunt cele mai bune aplicatii smartphone pentru realizarea selfie-urilor?

Share Button

Foarte multe persoane aleg sa isi cumpere dispozitive performante, care sa faca fata cu succes tuturor cerintelor. Fireste, conteaza mult si dimensiunea ecranului, asa ca pentru cei care isi doresc un smartphone imens, care sa fie si performant, si de la un producator de top, cu siguranta modelul Samsung Galaxy J7 J730 poate reprezenta cea mai buna solutie.

Acest model de la Samsung are un pret atractiv, pretul accesoriilor este de-asemenea atractiv, iar in cazul in care este necesara o inlocuire acumulator Samsung Galaxy J7 J730, de-asemenea precizam faptul ca bateria nu costa o avere.

Tinand cont de aceste detalii, multe persoane isi aleg un asemenea smartphone, pe care mai apoi il folosesc pentru a-si face selfie-uri. In cele ce urmeaza vom vedea care sunt aplicatiile folosite de catre pasionatii de selfie-uri.

Candy Camera

Apreciata pentru experienta sa remarcabila in utilizare, Candy Camera este una dintre cele mai apreciate aplicatii selfie din Magazinul Google Play Android si Apple Appstore. Spre deosebire de celelalte aplicatii selfie, aplicatia Candy Camera va permite sa fotografiati in modul silentios, ceea ce va usureaza sa va deplasati in locuri publice fara a atrage atentia oamenilor.

In afara de aceasta, aceasta aplicatie va permite sa va bucurati de filtre in timp real si de capacitatea de a adauga autocolante care sunt ideale pentru scopurile dvs. de auto-rasturnare.

Retrica

O alta aplicatie care a castigat cu adevarat o cota de piata mare in arena selfieurilor este Retrica. Disponibila cu numeroase filtre in timp real, aceasta aplicatie va permite sa adaugati efecte la autocolant, cum ar fi stralucirea si caldura, pentru a deveni mai atragatoare.

In plus, aplicatia Retrica va ofera functia de colaj, alaturi de un cronometru util, care va permite sa capturati fotografii de calitate cu un set rece de pozitii. In cele din urma, aceasta aplicatie selfie va va permite sa adaugati text, autocolante si stampile pentru a personaliza fotografiile.

Cymera

Apoi, in lista noastra cu cele mai bune aplicatii pentru selfieuri, avem aplicatia Cymera. Proiectata pentru entuziastii selfie; aceasta aplicatie va permite sa faceti clic pe sunete de inalta calitate datorita filtrelor multiple, lentilelor camerei si efectelor reci, care va ofera un control deplin asupra autocolantelor finale.

Ceea ce este si mai atragator in legatura cu aceasta aplicatie este faptul ca va permite sa editati datorita editorului de imagini incorporat.

B612

O alta aplicatie selfie care este conceputa pentru utilizatorii Android este aplicatia B612-Selfiegenic Camera. Votata ca aplicatia numarul unu de majoritatea utilizatorilor Android; aceasta aplicatie va permite sa adaugati diferite efecte asupra autocolantelor dvs. datorita autocolantelor AR disponibile.

Deoarece nu este suficient, B612 va permite sa inregistrati videoclipuri cu filtre live pentru videoclipuri de calitate.

Asadar, acestea sunt unele dintre cele mai utile aplicatii smartphone pentru pasionatii de selfie-uri. Folosind aceste aplicatii, bateria telefonului cel mai probabil se va descarca mai repede decat de obicei, asa ca daca nu aveti la dispozitie o priza, ideal ar fi sa aveti o baterie externa pentru a incarca bateria atunci cand e nevoie.

Daca telefonul nu rezista insa foarte mult timp incarcat, atunci cel mai probabil aveti nevoie de o inlocuire acumulator Samsung Galaxy J7 J730.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*