Ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa iti cumperi o trotineta electrica?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care ai de vand sa iti cumperi de la Dbsolar o trotineta electrica, tu deja va trebui sa cunosti toate avantajele si toate dezavantajele pe care le au aceste trotinete.

In primul rand, trebuie sa iti cumperi un astfel de mijloc de transport pentru ca este foarte util, pentru ca circuli ecologic, are un consum redus de energie electrica, si ce conteaza cel mai mult, o trotineta electrica nu este poluanta pentru mediul inconjurator.

Avand la dispozitie o astfel de trotineta, vei putea sa te deplasezi destul de usor prin oras, o vei face mai repede decat in cazul in care te vei plimba pe jos, si cu siguranta nu vei pierde atat de mult timp.

Autonomia trotinetei este un alt aspect foarte important de care trebuie sa tii cont, iar ici se spune ca o trotineta electrica incarcata complet, ar trebui sa functioneze aproximativ 35 de kilometri, in cazul in care utilizatorul are o greutate de 75 kg.

Va trebui sa tii cont in momentul in care iti vei dori sa iti cumperi un asemenea mijloc de transport, de faptul ca trotineta electrica este un mijloc de transport de sezon, asa ca pe timpul iernii, sau chiar si vara cand ploua afara, nu poti sa folosesti trotineta electrica.

In ciuda faptului ca aceasta jucarie, sau mai bine spus acest mijloc de transport nu ar depasi in mod normal viteza de 30 km/h, totusi ar trebui sa porti casca de protectie, pentru ca nu este o viteza mica. Chiar si cotierele si genunchierele ar trebui sa le ai la tine tot timpul.

Va trebui insa sa te gandesti si la faptul ca te vei intalni cu mai multe probleme in momentul in care vei alege sa utilizezi o trotineta electrica.

Tinand cont de faptul ca viteza legala in localitate este de 50 km/h, iar anumiti soferi sunt si mai grabiti din fire, cu siguranta nu le va conveni atunci cand te vor  vedea in trafic cu un mijloc de transport care nu depaseste viteza maxima de 30km/h.

In orasele mici nu vei intampina foarte multe probleme in acest caz, insa in situatia in care vei folosi trotineta electrica intr-un oras precum Bucurestiul de exemplu, Cluj Napoca sau Timisoara, atunci cu siguranta vei intalni si soferi care te vor apostrofa.

Va trebui iarasi sa tii cont de faptul ca o trotineta electrica are un pret destul de mare, asa ca nu toata lumea isi permite sa isi cumpere un astfel de mijloc de transport.

Se poate intampla ca multi utilizatori sa isi cumpere o asemenea trotineta electrica mai mult deoarece vor sa isi indeplineasca un capriciu, decat ca au nevoie neaparat de o trotineta electrica.

Una peste alta insa, daca vei gasi un astfel de mijloc de transport care ti se va parea interesant, atunci cu siguranta se va merita sa iti cumperi trotineta, pentru ca vei vedea odata cu trecerea timpului ca iti va fi totusi destul de utila.

0 Shares
You May Also Like