Noutati
Acasa » Telefoane » Ce utilitate au castile bluetooth?

Ce utilitate au castile bluetooth?

Share Button

Daca doriti vreodata sa achizitionati cel mai bun model de casca bluetooth, unul dintre accesorii telefoane de baza pentru un telefon mobil,  trebuie sa va documentati putin inainte, pentru a alege dispozitivul potrivit pentru necesitatile dumneavoastra.

Pentru cine este utila practic casca bluetooth? Aceasta reprezinta un gadget extrem de util pentru soferi si nu numai. Poate fi utila chiar si atunci cand avem foarte multa treaba prin casa si nu avem o scurta pauza de vorbit la telefon. Este foarte utila la locul de munca, deoarece putem sa ne facem treaba extrem de linistiti si in acelasi timp sa primim numeroase apeluri telefonice. Cea mai buna casca bluetooth trebuie practic sa ofere o autonomie mult mai mare, o raza foarte mare de actiune, dar extrem de important si confort.

In continuare o sa va prezentam cateva criterii importante dupa care trebuie sa va orientati, cand veti cauta cea mai buna casca tip Bluetooth. In primul rand, dimensiunea si forma – practic acestea sunt doua criterii extrem de importante, deoarece cred ca nimeni nu isi doreste sa aiba atarnat de ureche un dispozitiv greoi care are si un design ciudat.

Casca bluetooth trebuie sa fie cat mai micuta si totodata foarte usoara, ideal fiind ca aceasta sa nu depaseasca circa 20-25 de grame. Un al doilea aspect de care trebuie sa tinem seama este practic confortul in utilizare. Trebuie sa tineti cont ca atunci cand purtati prima casca bluetooth, aceasta vi s-ar putea parea incomoda insa, dupa ce o veti folosi cateva zile va veti obisnui cu aceasta.

Din aceasta cauza, este preferabil sa achizitionati astfel de gadget-uri din magazine online, deoarece daca nu va puteti obisnui cu produsul, il puteti returna fara sa fie nicio problema. Acesta este un plus pentru acest tip de magazine, reprezentand in acelasi timp un mare minus pentru magazinele fizice. Un alt element important de care trebuie sa tineti cont in cazul achizitionarii acetui tip de casca este functia de anulare a zgomotului. Practic aceasta este o functie care ar trebui sa se regaseasca in cea mai buna casca de acest tip. Functia este foarte utila atunci cand purtam o conversatie intr-un mediu extrem de zgomotos.

Exista numeroase modele de casti handsfree care au incorporate doua microfoane, acestea facand diferenta dintre voce si zgomotul de fond, insa acest tip de casti au un pret destul de ridicat. Incarcarea si bateria castii sunt practic cele mai importante aspecte atunci cand cautam cea mai buna casca de tip bluetooth.

In medie acumulatorul castii poate tine intre 6-10 ore, iar atunci cand bateria se va descarca va va anunta ca este timpul sa puneti dispozitivul la incarcat. Conectarea la mai multe dispozitive reprezinta o functie utila daca detineti mai multe telefoane mobile. Cu ajutorul acestei functii putem sa conectam casca bluetooth in acelasi timp la telefon, cat si la calculator. Exista aici o problema: modelele care ofera aceasta functie sunt foarte rare, deci automat sunt mult mai scumpe.

Deci, daca vom tine seama de aceste cateva criterii alegerea unei casti bluetooth nu va fi foarte dificila.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*