Noutati
Acasa » Evenimente » Cum sa te folosesti de decoratiuni pentru a-ti infrumuseta casa

Cum sa te folosesti de decoratiuni pentru a-ti infrumuseta casa

Share Button

Te-ai mutat intr-un apartament noua, intr-o casa noua sau pur si simplu vrei sa schimbi mediul in care locuiesti? Decoratiunile sunt modul perfect de a face asta! Alegerea decoratiunilor potrivite stilului tau sau unuia nou poate transforma orice loc banal intr-unul ambiant si placut.

Atunci cand vorbim de decoratiuni, acestea trebuie sa reflecte personalitatea ta si a stilului tau de viata. Daca doresti sa adopti un stil nou de a-ti decora casa, biroul sau orice alt loc, trebuie sa analizezi mai multe magazine care au oferte pe placul tau. Decoratiunile pot schimba chiar si starea de spirit, asadar poti opta si pentru stilul Feng shui.

Decoratiunile interioare sunt alese simplu, mai ales din dorinta de a nu da gres, astfel ca spatiul sa arate ciudat. De cele mai multe ori, rezultatul este un spatiu monoton, gri si fara personalitate. Decoratiunile sunt metoda ideala de a infrumuseta orice loc si de a-i aduce putina culoare.

Pe de alta parte, daca vorbim de decoratiuni pentru anumite sarbatori, trebuie sa le gasesti locul potrivit pentru a nu aglomera spatiul in care sunt amplasate. Decoratiunile pentru sarbatori trebuie sa le inlocuiasca pe cele din restul timpului, nu sa fie adaugate impreuna cu acestea. Spatiile incarcate cu decoratiuni de mai multe feluri dau impresia de sufocant si iti poate induce stare de agitatie.

Pentru a-ti infrumuseta mediul in care locuiesti sau biroul, poti alege intre: suporturi pentru lumanari, lumanari din plastic sau din ceara, ornamente din ceramica, rame foto, platouri si multe altele. Lumanarile fac parte din categoria decoratiunilor pe placul majoritatii. Atat cele din plastic cu led, cat si cele din ceara si parfumate transforma orice loc, uneori o intreaga incapere.

Lumanarile sunt urmate de ramele foto. Aceste tipuri de ornamente pot fi folosite atat pentru a pune pozele preferate in ele, cat si pentru a fi pastrate cu pozele initiale. De exemplu, poti opta pentru a decora un perete cu rame foto 10×15 cm, a caror poze sa fie unele cu mesaje. Acest stil minimalist inlatura efectul de “gol” la un perete si schimba aspectul intregii incaperi.

Ornamentele din ceramica sunt alegerea perfecta pentru cei care vor sa schimbe ceva si totusi sa nu iasa in evidenta prea mult. Fiecare decoratiune in parte semnifica de multe ori cate ceva si schimbarea locului in care este amplasata poate schimba si starea de spirit a unei persoane.

Decoratiunile joaca un rol important in aspectul oricarei incaperi si a unei case. Din dorinta de a schimba ceva, dar nu stim ce inseamna acel ceva, ne indreptam atentia catre decoratiuni. Totusi, daca exageram cu decorarea casei, curatenia se face mai greu, fiecare decoratiune trebuie curatata si mediul in care ne aflam devine unul sufocant.

Atat pentru propria placere, cat si pentru incantarea ochilor celor care ne calca pragul, trebuie sa alegem decoratiuni potrivite pentru locul in care vrem sa le amplasam si pentru marimea acestuia. In functie de preferinte si de locul pe care vrem sa il infrumusetam, ne gandim la diferite decoratiuni care sa se incadreze perfect in propriile standarde.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*