Noutati
Acasa » Alte chestii » De ce le este teama oamenilor sa isi amaneteze bunurile?
De ce le este teama oamenilor sa isi amaneteze bunurile?

De ce le este teama oamenilor sa isi amaneteze bunurile?

Share Button

Cu totii am avut cel putin odata in viata probleme financiare, sau cel putin cunoastem o persoana apropiata care s-a aflat intr-o astfel de situatie, si a cautat cu disperare o sursa eficienta de imprumut.

O casa de amanet poate reprezenta cu siguranta cea mai buna sursa de imprumut pentru toti cei care se confrunta cu probleme financiare, dar unii oameni au retineri in a trece pragul unei case de amanet. Vom prezenta cateva motive pentru care oamenii se tem sa isi amaneteze bunurile, asa ca este indicat sa cititi acest articol pana la final.

Magazinele de amanet ofera sume foarte mici de imprumut.

Magazinele de amanet ofera sume foarte mici de imprumut, in comparatie cu ce se asteapta clientii. De multe ori, oamenii isi doresc sa opteze pentru amanet electronice atunci cand au nevoie de bani, asa ca isi amaneteaza un smartphone vechi, care pe piata are acum un pret foarte mic. In aceste conditii, este cat se poate de firesc ca si casele de amanet sa ofere sume mici de bani pentru astfel de bunuri.

Veti ajunge sa platiti mult pentru a primi inapoi obiectele pe care le detineti deja.

Daca doriti sa va primiti lucrurile inapoi, va trebui sa platiti imprumutul – plus dobanda – inainte de expirarea termenului de imprumut. Cu cat termenul dvs. de imprumut este mai lung, cu atat mai multi bani veti plati casei de amanet pentru a recupera un articol pe care l-ati lasat drept garantie pentru a beneficia de un imprumut.

Cu siguranta insa nu veti ajunge sa platiti sume astronomice de bani pentru a va recupera bunul lasat drept garantie, asa ca acesta nu este un motiv care sa va ingrijoreze foarte mult. In plus, si bancii ii platiti dobanda pentru un imprumut, nu doar casei de amanet.

Ati putea pierde lucrurile.

Exista cu siguranta si acest risc pe care vi-l asumati in momentul in care optati pentru amanet electronice, amanet auto sau amanet bijuterii. De dvs. depinde insa totul. In cazul in care va respectati contractul de amanet si va achitati datoria in termenul mentionat in contractul de amanet, atunci nu exista posibilitatea de a va pierde bunurile amanetate.

Daca nu aveti posibilitatea de a plati la timp, puteti prelungi perioada de valabilitate a contractului de amanet, iar astfel veti plati in plus doar comisionul aferent fiecarei zi in care intarziati sa rambursati banii respectivi.

Doar in cazul in care nu va platiti datoria in termenul mentionat in contractul de amanet, si nici nu optati pentru prelungirea valabilitatii acestuia, veti pierde bunurile amanetate, iar acest lucru se va intampla la urma urmei din vina dvs. Nu exista casa de amanet care sa nu va inapoieze bunurile, din moment ce achitati datoria la timp.

Asadar, dupa cum se poate vedea, oamenilor le este teama sa isi amaneteze bunurile, pentru ca vor primi foarte putini bani in schimbul bunurilor pe care le detin, dar si pentru ca vor plati mult mai multi bani pentru a le recupera, si nu in ultimul rand, pentru ca isi vor pierde bunurile.

O casa de amanet insa, evalueaza bunurile si ofera pretul corect in schimbul lor, iar oamenii care isi platesc datoriile la timp, nu intampina probleme in a-si recupera bunurile.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*