Noutati
Acasa » Telefoane » Doua probleme si solutii comune pentru iPhone XS
Doua probleme si solutii comune pentru iPhone XS

Doua probleme si solutii comune pentru iPhone XS

Share Button

Cu totii stim faptul ca Apple scoate pe piata telefoane de ultima generatie, care dispun de specificatii cu adevarat impresionante. Cu toate acestea insa, unele dispozitive iPhone cum ar fi si iPhone XS, chiar daca dispun de specificatii impresionante, pot intampina unele probleme de functionare.

Vom discuta in continuare despre acest subiect, si veti descoperi doua probleme si solutii comune pentru iPhone XS. Indiferent ca detineti un asemenea smartphone sau doriti sa cumparati unul, trebuie sa cititi pana la final.

  1. Descarcare rapida a bateriei

Cea mai cunoscuta problema a acestor telefoane, este fara doar si poate cea legata de baterie, situatie cu care foarte multi utilizatori se confrunta.

Exista utilizatori care suprasolicita dispozitivele iPhone XS, si care nu sunt foarte surprinsi de descarcarea rapida a bateriei. Pentru cei care insa folosesc telefoanele in scopuri simple, este frustrant sa observe ca acestea se descarca atat de rapid.

Unii utilizatori incearca diferite solutii inainte sa se gandeasca la o eventuala inlocuire baterie iPhone XS, iar acestea pot oferi rezultate notabile. De exemplu, activarea modului de economisire a bateriei, oprirea wifi, oprirea bluetooth-ului si a datelor mobile, pot ajuta la economisirea resurselor.

Utilizatorii pot vedea care sunt aplicatiile care consuma cele mai multe resurse ale bateriei, si pot alege sa le dezinstaleze, pentru a-si salva bateriile.

Aceste solutii pot ajuta intr-o mare masura. Cand insa rezultatele nu sunt cele asteptate, utilizatorilor nu prea le mai ramane altceva de facut, decat sa isi duca telefoanele in service pentru o eventuala inlocuire baterie iPhone XS.

  1. Touchscreen-ul nu functioneaza

Aceasta este o alta mare problema, in conditiile in care, atunci cand touchscreen-ul nu este functional, telefonul practic este inutil. Va prezentam in randurile care urmeaza pe scurt, cateva dintre potentialele solutii pentru a remedia aceasta problema.

Solutia 1: Fortati resetarea dispozitivului iPhone

Aceasta este abordarea de baza pe care o recomanda specialistii de la service, utilizatorilor de iPhone XS. De asemenea, nu este resetarea din fabrica; este vorba de a forta iPhone-ul sa se inchida numai. Urmati pasii de mai jos pentru a va reseta fortat iPhone XS.

Pasul 1: Incepeti prin apasarea si eliberarea „Butonului de crestere a volumului” dispozitivului dvs. Asigurati-va ca faceti acest lucru rapid.

Pasul 2: Apoi, trebuie sa apasati si sa eliberati Butonul de reducere a volumului imediat.

Pasul 3: Apasati si tineti apasat butonul lateral al dispozitivului si asteptati sa apara sigla Apple. Apoi, trebuie sa eliberati butonul lateral imediat ce apare logo-ul Apple pe ecran.

Aceasta este prima solutie. Speram ca va rezolva problema ecranului tactil de pe iPhone XS. Daca nu ajuta la rezolvarea problemei, continuati cu abordarile de mai jos.

  1. Verificati daca exista o noua versiune de software disponibila pentru dispozitivul dvs. Daca sunteti aici, evident ca nu puteti utiliza ecranul tactil al dispozitivului. Deci, trebuie sa faceti acest lucru pe computer. Urmati pasii de mai jos:

Pasul 1: In primul rand, utilizati cablul furnizat impreuna cu iPhone-ul dvs. pentru a va conecta telefonul la computer.

Pasul 2: Apoi, accesati laptopul sau computerul si deschideti iTunes. De asemenea, asigurati-va ca ati actualizat versiunea de iTunes instalata pe echipament..

Pasul 3: Acum trebuie sa va selectati dispozitivul iPhone pentru a continua mai departe.

Pasul 4: Acum intrati in sectiunea „Rezumat” pentru a continua si apoi faceti clic pe „Cautati actualizari”

Acum, daca vedeti ca exista o actualizare disponibila pentru iPhone-ul dvs., actualizati dispozitivul. Aceasta este o abordare care poate fi eficienta. Daca problema nu este remediata, exista si alte solutii.

  1. Activati / dezactivati 3D Touch

Iata cum puteti activa / dezactiva atingerea 3D pe dispozitivele din seria iPhone X:

Pasul 1: Deschideti interfata aplicatiilor de pe iPhone si intrati in meniul Setari.

Pasul 2: Apasati acum pe „General” si apoi intrati in sectiunea „Accesibilitate”.

Pasul 3: Apoi, trebuie sa gasiti o optiune numita „3D Touch”.

Pasul 4: Odata ce ati gasit acest lucru, incercati sa comutati comutatorul de langa Off si On.

Va recomandam sa dezactivati sau sa dezactivati functia 3D Touch, apoi sa fortati resetarea dispozitivului asa cum se mentioneaza mai sus in articol, si verificati daca functioneaza touchscreen-ul.

In cazul in care problema persista, desi ar mai exista solutii, cel mai indicat este sa mergeti intr-un service gsm, acolo unde specialistii pot remedia problema.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*