Noutati
Acasa » Casa si gradina » Greseli de evitat in instalarea panourilor solare

Greseli de evitat in instalarea panourilor solare

Share Button

Panourisolare.com iti ofera mai multe solutii si sugestii despre ce ar trebui sa faci pentru ca panourile sa fie montate si instalate in mod corect. In primul rand este important de mentionat faptul ca nu ar trebui sa iti pui singur panourile solare.

Iti recomandam sa apelezi de fiecare data la o echipa de profesionisti care sa iti asigure montajul. Nu costa foarte mult si nici nu mai risti sa iti distrugi singur investitia sau sa montezi panourile gresit si sa nu aiba efectul dorit de tine.

Daca apelezi la o firma specializata in montajul de panouri solare lucrurile stau foarte simplu, pentru ca profesionistii te ajuta sa alegi panourile de care ai nevoie la cele mai bune costuri si ti le si monteaza. Daca vrei mai multe detalii click aici.

Atunci cand esti interesat de un sistem solar pentru zonele rezidentiale ar trebui sa fii atent ce alegi pentru a economisi timp si bani. Panourile nu sunt investitii pe care sa le poti neglija si prin urmare ar trebui sa eviti mai multe greseli. Doar asa banii investiti in sistem se vor intoarce la tine in scurt timp si vei avea totodata satisfactie garantata.

Ai grija la risipa de energie electrica. Inainte de a face orice demers pentru aceasta investitie trebuie sa obtii toate informatiile legate de eficienta energetica din casa ta ca si intreg. Pentru a obtine si un audit profesionist iti recomandam sa iei pe cineva cu experienta cum ar fi un profesionist in domeniul acesta. Profesionistul te va ajuta sa intelegi cum poti sa salvezi energia electrica si vei economisi astfel bani luna de luna.

Este posibil ca izolarea casei din punct de vedere termic si respectiv schimbarea sistemului de consucte iti va fi de ajutorul in sensul acesta. Crescand eficienta energetica a casei tale poti sa acoperi si necesarul cu un numar mult mai mic de panouri solare fara sa suplimentezi reteaua publica.

Nu iti instala sistemul fara a lucra cu profesionisti. Chiar daca esti obisnuit sa faci totul prin gospodarie singur si crezi ca te pricepi la tot, a instala un sistem solar poate sa fie destul de periculos si de complicat.

Instalatorii profesionisti sunt special instruiti pentur lucrul acesta insa in plus te pot ajuta cu sfaturi si cu mici reparatii pentru anumite probleme care au aparut pe parcurs.

Este important sa te gandesti la partea financiara. Nu te gandi insa ca nu iti permiti din punct de vedere al investitiei. Chiar daca panourile solare sunt cam scumpe sunt si metode prin care iti poti amortiza rapid investitia.

In plus, durata de viata a panourilor este de pana la 25 de ani si iti asigura energia electrica gratuita dupa ce sunt recuperati banii care au fost investiti initial.

Nu cumpara panouri solare inainte de a stabili un consum. Se intampla foarte des ca proprietarul sa decida sa isi cumpere panouri pe baza consumului din ultimele luni. Este o greseala din toate pucntele de vedere. Tine cont de faptul ca in general consumul de energie este sezonier.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*