Noutati
Acasa » Casa si gradina » Usa de interior – mai mult decat un separator pentru camere

Usa de interior – mai mult decat un separator pentru camere

Share Button

Usile interioare separa sau leaga camerele si diferite sectiuni ale casei. Pentru ca masina de spalat sa nu poata fi auzita in dormitor, usile camerei pot ajuta in acest sens. Ele diminueaza zgomotul, umezeala sunetul de afara. Chiar si un miros puternic de mancare ramane in bucatarie in loc sa se mute in sufragerie, Iar usile interioare, nu sunt doar practice -ele arata chiar foarte bine!

Frig, zgomot si miros- trei lucruri ce se pot evita datorita usilor potrivite ale camerei. Urmatoarele valori de ghidare se aplica izolatiei fonice: Daca o usa interioara duce la un hol, aceasta izoleaza cel putin 27 decibeli de sunet. Aceasta corespunde volumului unui camion care trece. Usile dintre camere reduc chiar zgomotul cu 37 decibeli. O diferenta intre volumul unui aspirator complet rotit si cel al unui ceas cu alarma! Pentru a nu patrunde umezeala prin usa camerei, se tine cont de clasa climatica atunci cand se procedeaza alegerea unei usi. Un apartament sau o usa interioara apartine clasei climatice 1. Ramane asa la diferente de temperatura de 5 ° C stabili dimensional.

Usile de intrare in apartament sunt, de asemenea, considerate usi de interior. Deoarece acestea va separa zona de locuit de lumea exterioara, se acorda atentie protectiei impotriva efractiei. Exista usi de securitate special create pentru aceasta. Cu aceasta usa interioara, locul va fi mult mai confortabil si in conditii de siguranta.

Cu o usa incadrata a camerei, frunza usii sta intr-un cadru inconjurator . Aceasta nu este intotdeauna o usa completa din lemn. Usile interioare cu rame sunt potrivite in special pentru instalarea suprafetelor de sticla. Se utilizeaza lemn masiv sau materiale din lemn pentru usa incadrata. Pe de alta parte, usile interioare netede nu au un cadru complet. Acestea constau in principal din materiale pe baza de lemn. Lemnul masiv poate fi utilizat si pentru componente individuale, cum ar fi cadrul usii. 

Atunci cand vine timpul de a cumpara o noua usa interioara, se acorda  in primul rand atentie proprietatilor materialului de constructie. Cele mai rezistente usi sunt recomandate ca fiind usi interior din lemn. Lemnul masiv este o varianta clasica. Usa camerei din lemn masiv impresioneaza prin aspectul sau individual. De asemenea, are o izolare fonica si termica excelenta. Usile interioare din lemn mai au avantajele de a fi la un pret mult mai bun decat orice alta usa, are o greutate foarte mica si poate fi manevrata foarte usor.

Usile camerei din lemn masiv sunt adevarate atractii. Ele arata elegant si ofera spatiului de locuit o ambianta naturala si calda. Merita investit cu adevarat in usile de interior din lemn.

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica.

*