Cât timp rezistă o piscină interioară?

0 Shares
0
0
0

A avea o piscină interioară instalată în curtea ta este o experiență distractivă și interesantă. Veți putea să găzduiți petreceri la piscină, să vă petreceți cu prietenii și familia și chiar veți avea ocazia să vă relaxați lângă piscină după o zi lungă de muncă. După cum spun unii, această plăcere vine la pachet cu o mare responsabilitate. Vrei să te asiguri că ai ales cea mai bună piscină pentru tine și familia ta. O întrebare pe care ar trebui să v-o puneți este: cât timp rezistă o piscină interioară?

Diferite tipuri de piscine

Pentru a ști ce piscină interioară durează cel mai mult, trebuie să vă familiarizați cu toate tipurile. Cele mai frecvente tipuri de piscine sunt fibra de sticlă, beton și vinilul .

  • Fibra de sticlă – bazinele din fibră de sticlă sunt cochilii care sunt prefabricate. De obicei, acestea durează până la 25 de ani sau mai mult .
  • Piscine din beton barele de oțel sunt așezate mai întâi pentru a sprijini betonul, apoi sunt completate cu un strat de tencuială. Aceste bazine pot dura până la 10 ani înainte ca acestea să fie reamenajate.
  • Vinil – O piscină de vinil este realizată la fel cum sunt piscinele din fibră de sticlă. Încep cu un panou metalic sau din plastic, apoi se adaugă acoperire cu căptușeala de vinil așezată deasupra tuturor. Aceste piscine durează doar 6-12 ani .

De ce este nevoie ca piscinele din beton să fie refăcute?

Tencuiala este așezată deasupra betonului. După mulți ani de circulație a apei, oamenii care sar și intră și ies din piscină, tencuiala poate începe să se uzeze. Când începeți să vedeți că apa trece prin tencuială, asta înseamnă că este timpul să vă refaceți piscina. Păstrarea familiei și prietenilor în siguranță este foarte importantă când discutăm despre o piscină.  Dacă aveți nevoie de reparații pentru piscina dumneavoastră sau doriți să vă amenajați una noua din alt material sau cu alt design cei de la piscinepremium.ro vă sunt alături în tot acest proces.

Un alt indiciu potrivit căruia piscina dvs. are nevoie de refacerea suprafeței este dacă găsiți o scurgere. Veți ști dacă aveți o scurgere, deoarece veți observa că apa începe să se scurgă încet. Este o soluție ușoară dacă este prinsă destul de devreme . Refacerea suprafeței nu ar trebui să dureze prea mult timp. De obicei, durează 2-3 săptămâni pentru a reface o piscină.

Ce tip de piscină este de cea mai bună calitate?

O mare parte depinde de bugetul dumneavoastră. Dacă doriți ca piscina dvs. să fie instalată rapid, veți dori o căptușire de vinil. Pentru un design mai rafinat al piscinei, betonul este calea de urmat. Există mult mai multe opțiuni de design atunci când alegeți piscina din beton.

Fibra de sticlă este bună dacă dvs. și familia dvs. căutați să vă transformați curtea într-o oază. Aceste tipuri de piscine sunt cele mai rezistente, ceea ce înseamnă că nu veți avea nevoie de o refacere timp de mulți ani.

0 Shares
You May Also Like